reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Z tym wskazaniem do cc przez spojenie bywa różnie,bo moja koleżanka w Pl miała przez to cc,ale u niej przekroczyło 20mm.

Mnie córki mają 7,druga prawie 6 i synek 3 latka i tez ze wszystkim do mamy biegną. Nie liczę zatem,że będzie lekko :-)

No tak Magmich, a niedługo będzie ich 4 :yes:Mój 9 letni syn zawsze mówi że powinnam siedzieć i czuć się jak księżniczka a oni powinni się wszystkim zająć, ale u nas jest odwrotnie ;-) ;). No obecnie nie mogę narzekać, bardzo pomagają :biggrin2: i nie mogą doczekać się Tymka:happy:

Minka kwaśna bo sobie smacznie spał a tu nagle go wyciągnęli ;-) gu juz lepsza :-) pierwsze cyckowanie za nami :-) poszło nawet nawet

Załączniki

• 1453128743973.jpg
    1453128743973.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 101
Mi tez sie marzy jakaś fajna data porodu, bo sama mam 11.11 urodziny xD termin na 18.02 to moze sie uda 20.02 albo 02.02 w co wątpię;)

Ostatnio się tak rozleniwiłam,że na spacer mi było za zimno. Dziś i wczoraj nadrobiłam i zamierzam codziennie chodzić chociaż te 3o minut....

reklama
Oj Bozienka będziecie mieć z Alexem wesoło bo chłopakma ewidentnie zdolności do robienia minek :laugh2:

Lilith książkę albo jakies krzyżówki niech Ci mąż dowiezie, jakoś musisz przetrzymać :blink:

Czytam, że u was to już wesołe gromadki dzieci w domu. :-D Nasze pierwsze w drodze ale mam nadzieję na jeszcze jedno bo w dwójce zawsze raźniej :sorry:
Poza tym chciałam dzisiaj trochę poogarniać w domu ale się nie dało, brzuch mi boleśnie twardniał już po dwóch krokach i okropnie ciągnęło w kroczu. Zdrzemnęłam się godzinkę i jest lepiej ale oszczędzam kręgosłup na wyjście na zakupy. ;-) ;)

A co do daty porodu u nas może się urodzić np.04.02 - nasze siedmiolecie ;-) ;) ale to po terminie więc lepiej niech tak nie zwleka :-p

Do góry