reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja mam na wyjście spodenki dresowe, body na długi rękaw i cienką bluzę a na to kombinezon, tyle, że też rozmiar 62, ale lepiej za duży niż za mały, to chyba wystarczy? :happy:

a mam jeszcze takie małe dwa pytania, może trochę głupie, ale kto pyta nie błądzi :hmm: czy macie dla swojego bobaska podusie do łóżeczka? Pytam, bo ja kupiłam, ale ostatnio oglądałam program, że dzieci do (chyba) 1 r życia nie powinny spać na podusi...
ile kompletów pościeli kupowałyście na początek?

reklama
Ooo dobrze ze o tych sztuccach przypomnialyscie a tez juz myslalam ze wszystko spakowane mam.

U nas w szpitalu daja wszystko dla dziecka ale jak wezmiesz swoje to nic nie mowia.... ja tam wole swoje ciuszki dla malego a nie jakies szpitalne. Z tego co pamietam to mi daja paczke podkladow tylko a o reszte mam sie martwic sama. Ja to nawet pamietam jak z Ola ze szpitala wychodzilam to jeszcze polozna dala mi 20 takich malych buteleczek gotowego mleczka dla niej bebilon choc nie powinna ale tak sie dogadywalysmy ze mnie polubila i mi dala.

ja mam kolderke i podusie le po roku dam dopiero do spania ,spiworek mam lecz na poczatek zastosuje rozek i kocyki i mysle ze bedzie ok.

kobitki a co maz musi miec do porodu bo nie
chodzilam na szkole rodzenia a postanowilismy rodzic razem

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa :)

U mnie w szpitalu tez wszystko swoje trzeba od a do z. Dla maluszka daliby jedynie ciuszki na pobyt tam ale ja nie chce bo znam kogoś kto pracuje w pralni przemyslowej, która pierze dla szpitali. To co się tam dzieje to się w głowie nie miesci.

Ja biorę rożek do szpitala a na wyjście pajacyk i kombinezon 62 + koc w zależności od pogody.

Do góry