reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ale tu cisza....

U mnie dzień zleciał bardzo szybko. Skończyłam tort na zamówienie i od popołudnia nic kompletnie nie robię. Jutro muszę podjechać na ktg, ale też mam zamiar większą część dnia nic nie robić szczególnego. Mąż ma upiec skrzydełka na obiad, więc ja mam wolne w kuchni :-)

Demolko lekarz powiedział,że to krwawienie było wynikiem przeciążenie organizmu. Wszystko inne wykluczył. Nie wiem ile w tym prawdy, ale czegoś muszę się trzymać. Dla mnie dobre na opamiętanie :sorry:

Mam nadzieję, że cisza bo wszystkie spędzacie rodzinnie czas :-)

reklama
Ehhh dziewczyny zaciskamy nogi i czekamy do stycznia minimum a te co mają termin na koniec lutego to minimum do lutego. Ja wróciłam z Tarnowa siostra mnie prosiła żebym odebrała auto wiec pojechałam przynajmniej będę miała na weekend auto :-)

Choco odpoczywaj ile możesz ;-) mi właśnie mąż pisał że teściu w szpitalu wylądował z zapaleniem płuc nie wiem co teściowa oczekiwała jak dzwoniła do niego ze co rzuci wszystko i pojedzie niestety się tak nie da ....... poszła bym go odwiedzić ale nie chce się zarazić niczym

demolko uszy do gory ! ile ma twoja szyjka? moja w 19tc miala 3,6 i dal mnie do szpitala ,w 27 tyg miala juz necale 3,3 a teraz mnie nie zbadal tylko czy szyjka zamknieta .jestem na lutce i magnezie i leze juz 11tydz maly teraz uciska glowka w szyjke wiec bardziej musze uwazac .Bozenko oby do poczatku stycznia i bede spokojna jak 9 mc zaczniemy!!:-)

Bozena choco ma racje .musisz myslec o Was .tez bym nie chciala isc do szpitala bo bakterii tam mnogo.ostatnio jak trafilam ze skracajaca szyjka odrazu zlapalam infekcje

reklama
Bozienko z daleka od wszelkich chorób. Jak ktoś tego nie rozumie, to jego problem ;-)

Carolajna ja czułam ostatnio,że przeginam, ale sama wiesz jak jest...trzeba dostać kubeł wody na łeb,żeby się opamiętać. Dobrze,że ja już swój dostałam :eek:

Choco nie mów,że męczy Cię odpoczywanie u nich :-p Mam nadzieję,że jutro złapiesz chwilkę oddechu przed kolejnym tygodniem :-)

Natka dasz radę! Ta Twoja szyjka ma na prawdę całkiem ok wymiary :-)

Do góry