reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda nie dziwię Ci się że się przeraziłaś :/ Jak dobrze że nic nie wyszło, kładź się i odpoczywaj

Bożenka chociaż jedną zdrapkę kup, jak masz wygrać to wygrasz
Ja też się ledwo dopinam, najgorzej że w takiej kurtce zimowej nie widac że w ciąży jestem tylko po prostu gruba, które nie kupi sobie większej kurtki, tylko w opinającej chodzi, sama się oszukuje :-D
Ale mi też szkoda kupować nową

Ja też nie chcę jeszcze śniegu, bo nie lubię jeździć autem jak jest śnieg i ślisko, zresztą chyba nikt nie lubi

reklama
hej.u mnie nocciezka jakos spac nie moglam.
Madziu dobrze zebyl to falszywy alarm.
a co dokurtkinie dopinam sie juz. i bedechodzic z brzucholemna wierzchu:-)

Bozienka dzięki ze pytasz, ja leżę i leże już mi na łeb siada i powoli kompletuję wszystko, zamówiłam pościel i koszulę:) w pon muszę umówić się do mojego gin i odbiorę wypis.

Magda no zesz, może to ruszyło coś po ostatnim badaniu? nie lubię jak lekarze nie znajdują przyczyny bo się zawsze wtedy bardziej denerwuję, trzymaj się dzielnie!

Ja jeszcze dopinam się w jesienny płaszczyk ale czekam też na zimno bo kurtka zimowa jest większa więc mam nadzieję ze akurat styknie do końca ciązy

demolko a dlaczegolezysz zalecenie od lekrza?
moj maluszek od dwoch dni jest leniwy i tylko sie przeciaga jak stukam w brzuszek.nie lubie takich dni

reklama
Do góry