reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Nosz kurde....jak zawsze... jak mnie nie ma to fajne tematy poruszane ;)

Ja tez mam powod hihi U mnie waga jak stala to stala teraz +8 ale to jeszcze nic....smaruje sie kremikami,oliwkami a mimo to zrobily mi sie rozstepy....gdzie? Nie na brzuchu czy tylku tylko kurde na cyckach a w zasadzie pod.

A wogole to powiedzialabym Wam cos ale boje sie ze pomyslicie ze jestem zla matka :( no ale po tych waszych bananach w czekoladzie i innych smakolykach skusilam sie i zjadlam.......racucha z bita smietana ale tylko jednego :confused:

Bozienka no skusilam sie bo o dziwo rano byl bardzo niski bo 3.8 no i z drzaca reka poszlam zmierzyc godzine po i bylo tylko 6.8 :D
Ja nie wiem jak to jest zjem bulke z wedlina,pomidorem i serem i czasem jest za wysoki a zjadlam bombe kaloryczna i cukrowa i cukier ok.Glowkuje o co chodzi i nie moge wymyslec.
A nieraz nawet jest tak ze ledwo sie budze ide zmierzyc cukier i jest za wysoki mimo ze nic nie jadlam.Nie kapuje o co chodzi i od czego to zalezy.Dlatego wkurza mnie ze sie do mnie doczepil tym bardziej ze stosuje diete jaka mi kazal.....no oprocz tego jednego malego racuszka dla eksperymentu ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja wstałam chora. Chuba mąż mnie zaraził. Strasznie mnie kaszel męczy. Mam tylko nadzieje że nie będą to oskrzela czy płuca.
Dziewczyny co brałyście jak byłyście chore? Mnie to tylko zawsze atakowały angina albo zatoki i nic więcej. Chyba się starzeje. :)

reklama
Anit ja kilka dni temu mialam i goraczke ibol glowy i katar i mega kaszel.
Lekarka przepisala mi Soledum Kapseln forte (tylko nie wiem czy w Pl tez on jest) bardzo szybko pomogly katar mialam 3 dni i kaszel tez 3 dni.
Aczkolwiek do tego jadlam czosnek i pilam herbate z duza iloscia imbiru

Do góry