reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hejka,
ja tez zapracowana, ale powoli opadam z sił. Wczoraj po wizycie zamiast na basen to pojechałam na zakupy, bo plec potwierdzona, wiec trzeba było to uczcic ;-)

Magda odpoczywaj kochana, wiem, ze masz duzo na glowie, ale postaraj sie znalezc czas dla siebie.

Bettina ja tez jak sie wdrapie na 2 pietro to ledwo dysze, mecze sie bardzo szybko, wiec nie jestes sama ;-)

Caro te kombinezony w Lidlu to w DE dzis byly, nie dziwie sie, ze ich nie widzialas ;-) zdrowka dla Ciebie!

A torbe pewnie bede pakowac pod koniec stycznia. Jesli chodzi o szlafrok to wydaje mi sie, ze lepiej zabrac jakis cienki, bo wiadomo, ze w zimie grzeja na potege, wiec czlowiek sie w grubszym ugotuje, a chodzi tylko o to, zeby sie okryc w drodze do łazienki albo przy odwiedzinach. Tak myśle :-)

Milego wieczoru!

Beemik bralas kombinezonik z lidla? Ja jutro planuje jechac i ciekawa jestem czy warto

NowaNatka a mowilas o tym ginowi? Mnie tez czesto bardzo boli i chyba bede musiala mu o tym wspomniec

Ok, wygrzebałam. Przepraszam za jakość zdjęc i pogniecenia ale były w rzeczach nieużywanych.
Stanik nowy. Legginsy nowe, przymierzone, z metki L ale to większe M, mają dość wąski pas na brzuch.
Szlafrok szary nowy, przymierzony, z metki L ale to M. Szlafrok cienki, krótki używany w stanie db+++, nie ma plam ani uszkodzeń, rozmiar uniwersalny od S do XXL.

Wszystko oczywiście wypiorę i wyprasuję.
Komuuuu?

Załączniki

• 1447357906136.jpg
    1447357906136.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 1447357918421.jpg
    1447357918421.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 50
  • 1447357927192.jpg
    1447357927192.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 1447357937627.jpg
    1447357937627.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Rety,od 2 godzin próbuje zrobić zamówienie do tortów i za pierona się skupić nie mogę,bo ciągle coś.

Ati, Bozienka zdrówka dla Waszych dzieciaczków!

Natka ja do snu owijam kocykiem w kokon,a potem starszego malucha kładę w śpiworku :-)

Carolajna zdrówka! Jeju,ale Cie łamie...biedna :-(

Beemik dopisałam Cie do list. Jak coś to jeszcze płeć i imię podaj ;-)

Wiem,że muszę zwolnić,tylko kurcze jak to zrobić?

Do góry