reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek no wzięłam na poniedziałek na ten dodatkowy show i nie przepuszcza mi...wrrrr... nie wiem co robić. Odpuszczam chyba do jutra. Kupię to kupię, nie to trudno.

Sesje ciążową mam już w środę, musiałyśmy przełożyć, zobaczę co z tego będzie bo ja średnio lubię pozować ;)

Magda odsapnij, ja już leżę coraz więcej bo czuję, że nie daję rady fizycznie.

reklama
Witam sie i ja, moja Hania z wtorku na środe w nocy wymiotowała - za lapczywie zjadla kotleta mielonego na kolacje bo mi został i wydaje mi sie ,że zaszkodziło. Do 4 w nocy wymiotowała ale raz konkretnie a potem to po trochu plula ale co pół godziny wiec noc z dupy. W dzien oslabiona i na ryzu i jabłuszkach pieczonych a dzisiaj rano obudziła sie z gorączką :-( Teraz śpi biedulek ale temp do 39 siegała. Zawsze coś !

Kurcze ja zapomniałam,że szlafrok by się przydal. Postaram się pozyczyc od teściowej albo kogoś bo szkoda mi kasy na jeden raz.

Pozdrawiam Was wszystkie i będę podczytywac jak będę miała chwilę

Atii zdrowka dl Hani.
Madziu ja tak jak Caro duzo odpoczywam bo juz ciezko:-)

nie wiem czy temat byl . ale nurtuje mnie jak noworodka opatulic do snu ? czytalam ze koldra i poduszeczka dopiero od roku . wiec co ? spiworek kocyk a moze w rozek zawinac?

Ja mam śpiworek, kocyk, Rożek i otulacz. Będę próbować ;) :)
Kołderka do ozdoby bardziej pod dupcię chociaż może nogi przykryję?
Poduszka z pewnością nie przez pierwsze pół roku.

Zrobiłam już bazę do spaghetti, rosołek się gotuje. Leżę i umieram... a przyszły tydzień. ..lepiej nie mówić. ..odpoczywać będę w nocy.

Udało mi się kupić bilety. ..na poniedziałek ;)

Wygrzej młodego.
Ja się dziwnie czuję, pocę się, gorąco mi, gardło boli a na plecach czuję arktykę, jakby mi ktoś lód przykładał, ale tylko tam ; (
Makabraaaa a.

widze ze wszyscy choruja:-( do wyrka wygrzac sie!:-)
a wiecie moze czy plyn do plukania lovela mozna stosowac od pierwszych dni zycia?

NowaNatka jak najbardziej:

Załączniki

• 1447347743314.jpg
    1447347743314.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry