reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

I rozlozylo mnie totalnie.Chcialam uniknac wizyty u ogolnego ale sie nie udalo :/

Demollka hihi tez tak czasem mam ale wole jak szaleje bo wtedy wiem ze jest ok.A jak ma cichszy dzien to wlaczaja sie akcje ;)

reklama
A u nas duupa z planów. Młoda przegięła, karniaka zaliczyła i nie wyjechaliśmy. Ja zawzięta po czasie uświadomiłam sobie, że bardziej siebie ukarałam niż ją w związku z czym od 2h ryczę jak głupia.
Głowa mnie już boli, oczy zapuchnięte ; (

aschle powrotu do zdrowia ,ja dzis ciezki dzien mam chyba przez ta pogode czepiam sie meza:eek: wiem ze o to pytalam ale zawsze jak mnie maly kopal nisko to tylko jeden dzien a teraz jaknigdy siedzi pare dni tak nisko .powod do niepokoju czy tylko panikuje :szok:

Nowa u mnie tez tak jest.Wszystko zelezy jak dzidzia sie ulozy.Ja przez kilka dni bylam kopana na dole dzis zeby byla odmiana i na gorze i na dole.

Bozienka wspolczuje rozlaki.Wiem co czujesz bo tez juz dlugo siedze sama.Mezu przyjedzie dopiero koncem miesiaca :/

Aschlee kuruj się kochana!

Caro spokojnie czasami nie warto się denerwować a córka już duża dziewczyna porozmawiasz i zrozmie.

Natka ja sie nie wypowiem bo u mnie często panika jest , poprostu nie mamy porównania i nie wiem od jakiego momentu mam się martwić więc cały czas się martwię. Ale tak jak pisałam moja szaleje drugi dzień i to na bogato sobie pozwala, myślę że też tak jak ja odreagowuje ostatnie dni i moje szybsze obroty:-) Twój synuś pewnie ma lenia i się nie odwrócił:)

reklama
Do góry