reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Cześć Dziewczyny

my kończymy śniadanie i lecimy z córą na kinder gruppe, chociaż mi sie nie chce umówiłam się z koleżanką że dzisiaj będziemy
A jestem mega niewyspana, miałam w nocy koszmary że helikoptery z nieba spadały, i uciekałam... eh masakra

Caro jak tam, już ok?
Ja zawsze jak sie przebudze w nocy mam mega twardy brzuch

miłęgo dnia

reklama
Dziendoberek ;-)
Ja sobie dzisiaj troszkę dłużej pospalam :-) pewnie gdyby nie siusiu to bym dalej spała wszyscy jeszcze śpią :-) a ja w ciszy i pokoju pije sobie kawkę :-) . Ehhh dzisiaj ostatni dzień z mężem i rozlonka na prawie 2 tygodnie :-( NIE LUBIĘ !!!!!!!

Ja wciąż leżę. Gardło mnie boli mocniej ale mam zamiar wstać i jechać na ten obiad, spędzić miło dzień i jeszcze się z kimś spotkać ; ) :) :D:sly::cool:

Carolajna - mnie najbardziej boli brzuch właśnie od przewodu pokarmowego. I niestety bardzo często. I tak nie chce mi się jeść, a jak pomyślę jak się będę czuła po jedzeniu to już mi się zupełnie odechciewa. Tylko ciekawe skąd tych 8 kg na plusie ;-)

Bozienka - ale śpiochy u Ciebie. Ja dziś pospałam do 8:00, a to i tak znacznie dłużej niż zwykle :-)

Ja się strasznie boję ataków ZJD, w całej ciąży miałam 4 czy 5 w tym 2 drastyczne...
Z córką na tym etapie uderzałam plecami o ścianę z bólu i modliłam się o wcześniejszy poród. Noo ale wtedy nie wiedzieli co mi jest i nie umieli pomóc, teraz wiem co robić.
Nie życzę tego nikomu ; (

Witam ja też już po śniadanku, w nocy miałam koszmary że już urodziłam bo coś było nie tak i taka maleńka w inkubatorze leżała ech ta głowa... wszystko przez o że od wczoraj wiecczór Alutka harce urządzała aż się budziłam w nocy, jakby w brzuchu były drzwi na bank już by je wyważyła hehe nie dogodzisz za ruchliwa się martwię za mało ruchliwa to samo zwariuję!!!

Bozienka wiem co czujesz mój wyjechał na 3-4tyg!! mam nadzieję że nam to szybko zleci Tobie na pewno bo z dzieciaczkami nie masz czasu za dużo myśleć o tym:) chociaż i tak najgorsze są wieczory i noce....

Nova z tym twardym brzuchem też tak miałam, odwracałam się na bok i przechodziło ale jak teraz biorę magnez 3x1 jest znacznie tego mniej

Anit mam nadzieję ze na zwolnieniu odpoczniesz, raczej teraz stres nie jest wskazany

Magda mam nadzieję że dzisiaj będzie lepszy dzień!

Aschlee dla Twojej córci z jej perspektywy to dopiero musi być pokaźny brzuch, ja stanęłam na wagę i załamka +5kg skąd to się wzięło!

reklama
Do góry