reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Po urodzeniu córki miałam 2 kg więcej niż przed ciąża.
Teraz startowałam już z 20 kg więcej niż 9 lat temu a mam 13 na + :(((((( ; ((((

reklama
Kropek to tak jak my z mężem nawet pracowaliśmy razem ;-) Magda ja z synem tak mialam młody + wszystko inne wyszło -10 w dniu wyjścia ze szpitala stawałam na wadze... no to jak by teraz tak było to bym miała tylko 6 + ;-)

Witam się ja byłam na wynikach i były tylko dwie osoby i myśle nie będe się pchała to chwila a taka głodna byłam a tu zaskoczenie pani mnie przepuściła :D . Chyba miałam głód wypisany na twarzy hehe.
Ci do mojej wagi to ja niewiem diwiem się w czwartek bo mam wizyte a w domu waga zastrajkowała.
Ja też tak miałam że jak męża nie było to nawet zasnąć nie mogłam teraz już się przyzwyczaiłam chociaż źle śpie.
Magda zazdroszcze Ci z tą Wagą ale jak sobie pomyśle jakim Ty masz to kosztem to niewiem czy dała bym rade ściskam Cię mocno
Migotka gratulacje trzymam kciuki
Carolajna powodzenia

Witam się I ja :-) Nocka kiepska budziłam się co chwile braku męża :-( a do tego rano sobie uświadomiłam ze zostało mi jeszcze 80 dni do terminu z om albo 70 do terminu z usg z 12 tygodnia albo 68 z usg polowkowego ;-) trochę mnie to przeraziło ;-) jak zleci to tak szybko jak dotej pory to się nie obejrzę a już na porodowce będę ;-)

reklama
Do góry