reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Demolka mój mi zawsze mówi ze nie jestem duża ani gruba jesteś poprostu w ciąży nosisz w brzuszku małego wielkoluda ...... :-) tak mnie pociesza ale niestety coraz częściej mówi do mnie olinek okraglinek albo jak rozmawiamy o wadze to zawsze coś powie takiego ze ciupnie mi ;-)

reklama
Ale tutaj gwarno. Super :-) ;-)

Migotka kciuki będziemy trzymać wszystkie.

Ja już wykąpana i leżę w łóżeczku.

Dziewczyny ja mam ostatnio straszny apetyt normalnie zjadłabym " konia z kopytami ". Na początku ciąży jadłowstręt a teraz ciągle bym coś przeżuwała. No masakra. Dobrze ze jutro do pracy idę, chociaż pół dnia się ograniczam. Jem w pracy co 3 godz i to jest ok, ale jak wracam do domu to pożarłabym wszystko . Ogórki czekoladą mogę zagryźć :-)

Ja specjalnie poszłam do łóżka aby nic już nie podżerać;-) z chłopcami też o tym czasie miałam największy apetyt. I tylam do samego dnia porodu. No moja gin mówi ze mogę tylko 10 kg przytyć a ja już mam 7. Obawiam się w 10 kg limitu to ja się nie zmieszczę. :-) na a po porodzie będzie płacz :-(

reklama
Do góry