reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Migotka aż się dusza raduje jak się czyta takie pozytywne wiadomości :) super! I oby wszystko dobrze się potoczylo, będziemy trzymać kciuki!

Carola! Ty to jesteś jedyna w swoim rodzaju :)

Madzia, troche przeziebiona wiary w siebie, skoro inni mowia ze dobrze wygladasz to tak jest :)

Mi sie dzis nie udalo zrobic takie spore zamowienie na rzeczy apteczno-kosmetyczne :) bardzo sie ciesze ze juz mam to za soba :)

reklama
Bozienka mam podobnie. Nie dosc ze juz ostatnio czułam sie brzydka to teraz jeszcze mam wrażenie ze we wszystkim ale wygladam i ze jestem taka duza.. czasy jak sie dobrze ze soba czułam w ciąży widocznie juz za mna..

Ja w pierwszej ciąży nie czułam się dobrze a teraz super.
Fajne są reakcję ludzi "jak ty świetnie wyglądasz!"... takie pełne zaskoczenie jakbym miała wyglądać jak kupa i z domu nie wychodzić. .. urosłam sporo ale dobrze mi z tym. Płakać będę jak urodze ;) :) :)

Choco właśnie mam dokładnie to samo dobrze ze jeszcze mi nie odbiło o daje się mężowi przytulać ;-) bo wtedy to by już było źle ;-) . A wogóle to mi czarne myśli przychodzą do głowy ze jestem taka gruba duża wielka ze zmienionymi kolorami ;-) (wszystkie blizny piegi itd są dużo ciemniejsze i kreska przez cały brzuch robi się coraz ciemniejsza) i ze mąż sobie znajdzie jakaś inna atrakcyjniejsza która poświęci mu więcej uwagi będzie wysportowana itd ehhhh mam nadzieje ze to minie szybko

reklama
hehe to ostatnio widzę nie tylko ja mam kryzys, mój jak dzisiaj odjeżdżał to mu powiedziałam że jak wróci to ja pewnie będę już duuuża ech....

Do góry