reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej, ja mam dzis wolny dzien od pracy i pospalam sobie do 9 ☺ i słoneczko dzis na dworze, ale przyjemnie (!), bo ostatnie dni byly bardzo ponure. Lece na sniadanko, a potem basen w planach :-)

Milego dnia wszystkim i kciuki za Ciebie Bozenka!

Caro czemu? My juz wracamy wiec zaraz się kładę hehehe ;)
Coraz ciężej mi się chodzi nie wiem czy to mormalne:( mam wrażenie ze brzuch mnie boli przy chodzeniu i nie wiem czy to obciążenie czy coś jest nie tak.. czuje mocne ciągnięcie i napięcie zwłaszcza z lewej strony w dole brzucha. Wczoraj dodatkowo mi się napinal. Na szczęście w sobotę mam wizyte. To do pytam a póki co cały dzień prawie na siedzaco/leżąco

Kropek ehhh, nerwy i stres źle wpływają na atmosferę w domu.
Pół nocy nie spałam, zamiast na usg 3d/4d dzisiaj jadę poszukać mieszkania, chyba tak będzie najlepiej dla wszystkich.

Carolajna nerwy Ci tutaj nie pomogą a zostawiając rodzinę raczej dobrze nie zrobisz . Pamiętasz sytuacje jak byłaś w hotelu ?? Przemysl jeszcse raz pogadaj z mężem córka wszystko da się jakoś załatwić i chyba wszyscy wiedzą że baba e ciąży jest wybuchowa

Carolajna ostatnio też tak pisałaś i się dogadaliscie nie wiem jak jest rąk naprawdę pomiędzy wami ale myślę że warto powalczyć i trochę odpuścić tak jak pisałaś wczoraj jesteś wy uchowa osoba ;-) na spokojnie przemysl jeszcze raz bo co wynajmiesz mieszkanie umowę podpiszesz na rok bo tak zazwyczaj chcą a po miesiącu wrócicie do siebie i będziesz miała do opłaty nie zamieszkałe wynajmowane mieszkanie . Ale i tak zrobisz jak uważasz ale czasami emocje lepiej odłożyć na bok i przemyśleć na spokojnie wszystko

reklama
Bozienka no właśnie to nie wybuchy. Próbowałam rozmawiać itd, on nie ma mi już nic do powiedzenia. Tak twierdzi.
Terapia też nie pomoże bo nie stosuje się do zaleceń. A ja nie pozwolę sobie na takie życie. Może zrozumie jak pomieszka sam.

Do góry