reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Uff.. dzisiaj czuje sie naprawde jak ciezarowka. Brzuszek duzy nie jest ..ale dzisiaj brak mi sil, ciezko mi sie oddycha chodzi.. Tez tak macie? To dopiero albo juz 23TC .

U mnie na szczęście łożysko się podniosło, wciąż blisko ujścia ale nie przoduje.
Mąż mi śniadanie do łóżka przyniósł, zaraz jedzie do pracy a ja nie wstaje ;)

Choco wszystko będzie zależało od blizny a szczeze to nie wiem jak bym wolała po cc nie mogłam dojść do siebie już kiedyś pisałam po SN odrazu praktycznie biegałam ale znowu boje się o kaplikacje podczas porodu bo się troszkę nasluchalam o tym ze po cc rodząc SN może wystąpić krawienie pęknięcie macicy i nie wiadomo co jeszcze ;-)

Hej ja dzis mialam ciezka Noc .w srodku nocy obudzilam sie z bolem krocza jak chcualam sie szybko przewrocic na bok .i zaczelo mi ten bol promieniowac na podbrzuche I AZ do plecow bol byl mocny ale I tepy .mtslucie ze to wiezadla sie naciagnely przy zmianie pozycji ?bol trwal z ok 10 min ale ustal I dzis jest normalnie .
Kurcze wczoraj bylam u Gina I bylo ok . Ale jednak sie boje

Moze byc ale widzisz jak zaczelo mi promieniowac na brzuch to die wysttaszylam .naszczescie teraz jest dobrze .moze podczas szybkiego obracania się tak się stało . Naszczescie żadnych plamien nie ma wiec staram się nie panikować aż tak

reklama
Natka - mi się stosunkowo często zdarzają takie bóle właśnie związane ze zmianą pozycji. Taki jakby bolesny skurcz, który potrafi trzymać do kilku minut. Nic groźnego ale czasem dosłownie się podnieść nie mogę, tak boli.

Do góry