reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Nowa ja raczej też u chłopaków chusteczki od początku używałam ale u dziołchy jakoś tak mi się wydajen chusteczki będe miała też.

Kropeczku zdrowiej

Bozienko współczuje Ci bardzo trudny czas trzymaj się wiem że to łatwo mówić ale wierze że w końcu będzie dobrze

reklama
bozenko straj sienie stresowac tym zusem ..wiem ze latwo sie mowi ,alestaraj sie dla dziecka.z tym zusem to rzeczywiscie cyrki sa ..ta nasza Polska..

aco do chlopcow tez nie wiem jak to ogarne :szok:

Bozienka współczuje [emoji17] ale żeby o oszustwo posądzać?? Zwariowali już do reszty. ja mam nadzieje ze za tydzień dostanę kasę bo już na ostatnich złotówkach lecę a teraz to ZUS ma mi wypłacać. Aż się boje co to będzie....

Temat odnośnie wody czy chusteczek faktycznie był ale sama zapomniałam co która pisała [emoji1] z ta pamięcią u mnie kiepsko [emoji17]

Kropek dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]

Mnie dzisiaj coś zaczęło brać [emoji17] w skrócie gardło, katar, głowa ale to chyba z lekkiej gorączki [emoji17] oby szybko przeszło[emoji17]

Ok, jestem i nie wierze w to co czytam.
Bozienka naprawde wspolczuje i mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni i mimo wszystko jakos na plus w koncu sie ta sprawa zamknie.
Wiem ze nam latwo to wszystko pisac ale madra jestes kobieta i wiesz ze jak najmniej nerwow dla dzidziusia.. tulimy mocno :)

Bozienko wspolczuje, najgorzej, ze polowa ciąży w takich nerwach zleci.
Ja bede uzywac wodnych chusteczek (water wipes)-w skladzie woda I ekstrakt z pestek grapefruita. Mysle, ze idealny kompromis-wygoda jak z chusteczkami, a bez chemii.
Carolajna ja tez nie wiem jak chlopca ogarne (jesli bedzie chlopiec), zeby tak dolaczyli instrukcje obslugi :-)

reklama
Do góry