reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
jako córka osoby, która też jeździ i odśnieża ulice podpisuję się pod wszystkim co Kropek napisała. U mnie w rejonie to nawet przetargi na odśnieżanie nie ruszyły więc co się dziwić. To urzędnicy są zawsze zaskoczeni a nie drogowcy bo Ci akurat całą zimę od momentu przetargu stoją w gotowości. Ale to nie oni stwierdzają kiedy mają wyjechać na drogę tylko urzędnik daje sygnał.

Moja Mama wysłała mi dzisiaj zdjecie i byłam w szoku gdy zobaczyłam ile śniegu, u mnie narazie nie zapowiadają, ale strasznie zimno juz, 4 stopnie- masakra
Trochę za wczesnie w tym roku tzima

Dziewczyny czy w ciąży bardzo żadka krew to jest normą? Czy może to ma związek z moja dieta? Kurcze jak się tydzień temu pierwszy raz wkulam w palec żeby zbadać krew to na najmocniejszym ukluciu musiałam trochę pracować nad palcem żeby była porządna kropla a i ciemna była ta krew a od kilku dni zauważyłam że jest coraz żądsza :/ teraz jak zbadalam i na najslabszym ukluciu ściśle łam palec to mi siknela ścieżka na pół stołu i ra krew jest raka bardziej jasna :( mam się czym martwić?

Kropeczko w ciąży zwiększa się objętość krwi i stąd taka reakcja. Uwierz,że lepiej jak szybko płynie i jest rzadka niż za.gęsta i problemy z przepływami łożyska ;-) Ja każde zadrapanie i wklucie glukometra tamuje dłużej niż normalnie ;-)

reklama
Do góry