reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej wam :-) wiecie co sobie uświadomiłam właśnie :-) ze za jakieś 10 dni będzie moja studniówka ciążowa ;-) tak przynajmniej wynika z obliczeń ;-) hehe trzeba będzie to uczcić jakoś ;-)

reklama
Bozienka to trzeba 100dniówkę zorganizować hehe

Kr0pek współczuję coś długo Ciebie ten ból trzyma

Betina współczuję ja nie cierpię przeprowadzek to już moje 10te mieszkanie! mam nadzieję ze jedno z ostatnich

Choco może bardziej czujesz wzdęcia i to od tego:)

Odebrałam wyniki i w moczu wyszło dość sporo erytrocytów i leukocytów, dobrze że w pon wizyta bo już się naczytałam ech ten internet:( A i czekam na mojego bo dzisiaj w nocy zjeżdża na kilka dni.... w końcu:)

Hej, ja dzis szalałam po sklepach w poszukiwaniu kolejnych łupów dla dzidzi, ale oprócz komody w Ikei to nic nie kupiłam. Nastawiłam sie tez na kupno łozeczka, ale takie to malutkie i niziutkie, ze poszukam gdzie indziej. Wolałabym takie wieksze 140×70.

Szogi próbowałam magnezu i ciepłych kąpieli, ale słabo mi to pomaga. Jak mnie ból dopadnie to trzyma ze 2 dni i potem powolutku przechodzi. Nawet no-spe zażyłam i niewiele pomogło :-(

Anilorak dzieki za info o pieluchach-no rozpisałas sie :-)

Choco a Tobie zdrówka zycze! Kuruj sie kochana! Weekend u teściów i musiało Cie rozłozyc-ale przynajmniej ma ci kto herbatke zrobic ;-)

Kropek a Ty dalej z tym bólem głowy walczysz? Ale cos długo Cie trzyma, biedactwo!

Ostatnia edycja:
Demolka mam nadzieję że masz rację :) znów mam gazy i nie wyproznialam się bo tak to już jest w pierwszych dniach na wyjeździe :)

Beemik dziękuję kochana, strasznie mnie bolały zatoki aż wzięłam apap i póki co jest lepiej :) oby nic się nie rozwinęło więcej..
My mamy to większe łóżeczko i jest fajne choć sporo miejsca zajmuje :)

Kropek dobrze ze możesz odpoczywać przy tym bólu głowy. W końcu musi przestac, kciuki za to :)

A gdzie reszta ? Likenduja się ;)

reklama
Do góry