reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Dziewczynki , w Rossmanie są chusteczki WaterWipes w 3paku na promce za 33zl ☺️ może któraś się skusi 😄

To wychodzi 11zł za paczkę.
Dużo lepsza jest od jakiegoś czasu oferta w Biedronce (u mnie nadal są) gdzie masz 9-pak za 79,99 - czyli za niecałe 9zł za paczkę, raczej taniej nigdzie ich nie ma

reklama
Ja w swoich biedronkach WaterWipes nie widziałam nigdy . Aż muszę dopytać następnym razem ☺️

One u mnie nie leżą tam gdzie dział z produktami dla dzieci, tylko w takim miejscu gdzie są takie hmm seznowe kosmetyki np. obok mam kolekcję mydeł z Muminkami, jakieś pędzle do makijaży itp.
One są spakowane w taki karton np.

Zrzut ekranu 2024-10-10 080638.jpg

Widziałam też zdjęcia, że czasem leżą na takich frontowych półkach gdzie często leżą duże paczki pieluch. I generalnie ta akcja była jakiś czas temu, a u mnie pojawiły się dopiero po czasie więc też albo leżały na magazynie, albo dopiero im dojechały - w każdym razie, przynajmniej u mnie trzeba uważnie przejrzeć cały sklep :)

Ja jedyne co dodam, to że u nas przy zimowym dziecku mega się przydał podgrzewacz do chusteczek bo dziecko miało schizę inaczej (wcześniej uważałam to za jakąś fanaberię)

Ostatnia edycja:
One u mnie nie leżą tam gdzie dział z produktami dla dzieci, tylko w takim miejscu gdzie są takie hmm seznowe kosmetyki np. obok mam kolekcję mydeł z Muminkami, jakieś pędzle do makijaży itp.
One są spakowane w taki karton np.

Zobacz załącznik 1666379

Widziałam też zdjęcia, że czasem leżą na takich frontowych półkach gdzie często leżą duże paczki pieluch. I generalnie ta akcja była jakiś czas temu, a u mnie pojawiły się dopiero po czas więc też albo leżały na magazynie, albo dopiero im dojechały - w każdym razie, przynajmniej u mnie trzeba uważnie przejrzeć cały sklep :)

Ja jedyne co dodam, to że u nas przy zimowym dziecku mega się przydał podgrzewacz do chusteczek bo dziecko miało schizę inaczej (wcześniej uważałam to za jakąś fanaberię)
Dobrze wiedzieć , poszukam u siebie ☺️

Hej dziewczyny:) czy już coś kupiłyście jeżeli chodzi o wyprawkę? Jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży i zastanawiam się od kiedy zacząć. W planach mam już parę rzeczy obczajowych:)

Hej dziewczyny:) czy już coś kupiłyście jeżeli chodzi o wyprawkę? Jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży i zastanawiam się od kiedy zacząć. W planach mam już parę rzeczy obczajowych:)
Mam sporo rzeczy po starszych synkach, ale w ostatnim czasie kupiłam też trochę ubranek dziewczęcych. Poza tym jakoś szczególnie z wyprawką nie ruszyłam 😉

Mam sporo rzeczy po starszych synkach, ale w ostatnim czasie kupiłam też trochę ubranek dziewczęcych. Poza tym jakoś szczególnie z wyprawką nie ruszyłam 😉
Dziękuję za odpowiedź, ja też jeszcze nie. Mam tylko ,,pozapisywane" pewne rzeczy. Robię porządek z badaniami na razie. Ze szkoły rodzenia dostałam plan wyprawki do szpitala i komplety badań, które trzeba zrobić na poszczególne tygodnie. Wyślę w załączniku może się przydadzą:) wyprawka do szpitala, dostępna na stronie każdego szpitala może się trochę różnic

reklama
Dziękuję za odpowiedź, ja też jeszcze nie. Mam tylko ,,pozapisywane" pewne rzeczy. Robię porządek z badaniami na razie. Ze szkoły rodzenia dostałam plan wyprawki do szpitala i komplety badań, które trzeba zrobić na poszczególne tygodnie. Wyślę w załączniku może się przydadzą:) wyprawka do szpitala, dostępna na stronie każdego szpitala może się trochę różnic

Załączniki

• IMG20241114150848.jpg
    IMG20241114150848.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 32
  • IMG20241114150946.jpg
    IMG20241114150946.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 34
Do góry