reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Byłam na wizycie, będzie dziewczynka 😍 Mój mąż przeżywa jakby to było nasze pierwsze dziecko a nie 3 😂 ale po dwóch chłopakach trochę mu się nie dziwię 😉

U nas zimno, że trzeba było odpalić grzejniki, o przeziębienie teraz nie trudno. Spod kołdry nie chce się wychodzić 😛 Gorzej że jeszcze trochę trzeba, całe szczęście już niedługo i koniec.
Ja to prędzej depresji dostanę przez tą pogodę.. Jest tak ponuro, że masakra. U nas 18+2 i brzuszek pomału zaczyna się pokazywać, ale niewtajemniczeni nie zauważą różnicy 😊 samopoczucie różnie. Wczoraj wieczorem jak już położyłam się do łóżka to plecy, nogi i biodra myślałam, że mi odpadną.. Wszystko tam się rozciąga i powiększa.. Brzuch ciągnie, boli, czasem kłuje, ale już przywykłam 😛 ruchów jeszcze nie czuje, ale czekam cierpliwie 💙 połówkowe już za 3 tyg, więc nie mogę się doczekać 😛 tym bardziej, że akurat mąż wróci z Danii 😊od prenatalnych obiecują dziewczynkę, więc mam nadzieję, że to się już nie zmieni ❤️

reklama
Czesc dziewczyny!
Mam na imie Monika
Termin mam na 3 lutego 😊w brzuszku chlopczyk💙
Jestem juz mama jednego chlopca (mezczyzny! Mozna powiedziec😊) Syn ma 16 lat wiec jak widzicie duza roznica wieku🙈
Milo bedzie Was poznac🙂
Hej Monika, to spora różnica u mnie córka ma 16 , syn 14 a teraz czekam na dziewczynkę 😅😅

Hej mamusie 😍
Jestem nowa, mam termin na walentynki 😜❤️ 14 lutego
Jedynie czym się martwię to skracająca się szyjka macicy, mam 3,0 ale na razie nic lekarz nie powiedział. Któraś z was tez ma problem z szyjką?
Hej
U mnie wszystko w porzadku z szyjka
Mam termin na 3 lutego
Zapewne musisz zwolnic tempo skoro tak sie dzieje
Lekarz nic Ci nie mowil?

Hej Monika, to spora różnica u mnie córka ma 16 , syn 14 a teraz czekam na dziewczynkę 😅😅
To masz idealnie! 😊
Ja pierwsze 7 lat nie chcialam dzieci a potem nastepne 9 lat nie udawalo sie!
Juz bylam umowiona na wizyte w klinice a tu nagle taka niespodzianka!🤩
Liczylam po cichu troszke na coreczke 🙊ale Syn bardzo chcial brata!🥰

Dziewczyny a jak u Was z ruchami bobaskow? Ja juz czuje takie bulgotania raz baaaardzo delikatne czasami mocniejsze ale od kilku dni sa ledwo wyczuwalne i bardzo rzadkie
Nawet mnie zaczyna to troszke martwic….

Dziewczyny a jak u Was z ruchami bobaskow? Ja juz czuje takie bulgotania raz baaaardzo delikatne czasami mocniejsze ale od kilku dni sa ledwo wyczuwalne i bardzo rzadkie
Nawet mnie zaczyna to troszke martwic….
U mnie też bardzo różnie, pewno zależy jak się ułoży maja jeszcze sporo miejsca 😉

reklama
Witam Lutowe Mamy!
Mam termin na 17 lutego 🙂 moje pytanko do Was, czy z któraś ma podobne zdjęcie USG z około 17 tyg i okazało się, że jednak będzie dziewczynka 😜 czy to mogą być aż tak opuchnięte wargi sromowe? 🤔 wiadomo, że najważniejsze, żeby dziecioszek był zdrowy 🤞🏽 Ale bardzo nastawiłam się na dziewczynkę nie wiem czemu i jeszcze gdzieś z tylu głowy mam nadzieje, że z tego koleżki zrobi się koleżanka 🤣

Załączniki

• 9FE58D2E-A834-4FEF-8DAB-6C230A58326A.jpeg
    9FE58D2E-A834-4FEF-8DAB-6C230A58326A.jpeg
    499,9 KB · Wyświetleń: 124
Do góry