reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Hej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardła 🙏 wiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie 🙂🙏

reklama
Hej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardła 🙏 wiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie 🙂🙏
mi pomogło mleko , czosnek, miód i troszkę masła ale nie każdy to lubi , miód nie do gorącego mleka 😁😊 i płukanie gardła solą ale to dla mnie tragedia muszę nos zatkać 🤣🤣

W wakacje bylam troche przeziebiona
To mleko z miodem pilam
Posmarowalam tez gardlo vickiem ale potem okazalo sie z w ciazy lepiej tego nie stosowac
Teraz zrobilam dla moich chlopakow ale w sumie sama tez pije kieliszek dziennie
Napoj z korzenia imbiru,kurkumy,cytryna,miod
Duzo zdrowka!

Cześć dziewczynki, jak tam rośniecie? Wszystko dobrze? 💙
U nas dzisiaj 20+2 i chyba od tygodnia czuję małą ❤️ puka od środka 🥰 za to od 3 dni boli mnie podbrzusze 🙄 jak leżę to wszystko jest super, ale chodząc to niestety boli a właściwie ciągnie całym dołem albo od boku do podbrzusza... Niestety 3 dni temu moja babcia (po udarze, więc średnio sprawna) przewróciła się i musiałam jej pomóc wstać, więc podejrzewam, że mogłam się trochę naciągnąć..

U nas dzisiaj 20+2 i chyba od tygodnia czuję małą ❤️ puka od środka 🥰 za to od 3 dni boli mnie podbrzusze 🙄 jak leżę to wszystko jest super, ale chodząc to niestety boli a właściwie ciągnie całym dołem albo od boku do podbrzusza... Niestety 3 dni temu moja babcia (po udarze, więc średnio sprawna) przewróciła się i musiałam jej pomóc wstać, więc podejrzewam, że mogłam się trochę naciągnąć..

u mnie dziś już 23+1 i dzidzia czasem już boleśnie kopnie 😅 brzuch po intensywnyn dniu często twardnieje i czuję się tak niekomfortowo, dlatego dużo leżę i odpoczywam, a mało chodzę 😊

pewnie ci przejdzie, odpoczywaj jak tylko możesz 🤗

u mnie dziś już 23+1 i dzidzia czasem już boleśnie kopnie 😅 brzuch po intensywnyn dniu często twardnieje i czuję się tak niekomfortowo, dlatego dużo leżę i odpoczywam, a mało chodzę 😊

pewnie ci przejdzie, odpoczywaj jak tylko możesz 🤗
Staram się jak najwięcej leżeć, ale martwi mnie przy okazji szyjka. W tamtym tyg okazało się, że ma tylko 27mm 🙄 za tydzień wizyta a ja dzisiaj jakoś już sama z siebie zaczęłam nastawiać się na pessar. Lekarz powiedział, że może być taka przez łyżeczkowanie w lutym, ale też nie musi. Narazie nic z tym nie robimy, czekamy do kolejnego pomiaru i przy okazji połówkowe ❤️ osiwieje..

ja stosuję homeopatyczne np. hoscilococinum, i sporo witamin , nebulizacje

Cześć Dziewczyny :) podpowiedzcie mi proszę, czy partner którejś z Was robił diagnostykę zanim udało Wam się zajść w ciąże i miał morfologię prawidłowych plemników poniżej 4%?

Czdsc Dziewczyny, ja mam termin na marzec:) chciałam Was zaoytac czy szczepiliscie lub będziecie sur szczepirc w trakcie ciąży na covid? U nas wszyscy namawiają...... jakoś się boję.. po

reklama
Hej! ☺️
U nas 23+1
Ogolnie dobrze sie czuje ale zmeczenie szybciej mnie dopada
Jak wiecej porobie to pozniej odczuwam bol w podbrzuszu,jest tez twardy
Wiec wtedy klade sie i odpoczywam 🙂
Ruchy czasami sa juz mocniejsze ale jeszcze bardzo rzadkie
We wtorek mam wizyte u lekarza
A w poniedzialek badania
Krew,mocz,glukoze
Podobno 2 h trzeba u nich siedziec ☹️Trzeba byc na czczo i badaja co godzine
Oj bedzie mi ciezko tyle wytrzymac🙄ktoras z Was miala juz to badanie? 💙

Do góry