Hej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardła wiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie
reklama
Butterfly.
Fanka BB :)
mi pomogło mleko , czosnek, miód i troszkę masła ale nie każdy to lubi , miód nie do gorącego mleka i płukanie gardła solą ale to dla mnie tragedia muszę nos zatkaćHej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardła wiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie
W wakacje bylam troche przeziebiona
To mleko z miodem pilam
Posmarowalam tez gardlo vickiem ale potem okazalo sie z w ciazy lepiej tego nie stosowac
Teraz zrobilam dla moich chlopakow ale w sumie sama tez pije kieliszek dziennie
Napoj z korzenia imbiru,kurkumy,cytryna,miod
Duzo zdrowka!
To mleko z miodem pilam
Posmarowalam tez gardlo vickiem ale potem okazalo sie z w ciazy lepiej tego nie stosowac
Teraz zrobilam dla moich chlopakow ale w sumie sama tez pije kieliszek dziennie
Napoj z korzenia imbiru,kurkumy,cytryna,miod
Duzo zdrowka!
asia.joanna
Cześć dziewczynki, jak tam rośniecie? Wszystko dobrze?
U nas dzisiaj 20+2 i chyba od tygodnia czuję małą puka od środka za to od 3 dni boli mnie podbrzusze jak leżę to wszystko jest super, ale chodząc to niestety boli a właściwie ciągnie całym dołem albo od boku do podbrzusza... Niestety 3 dni temu moja babcia (po udarze, więc średnio sprawna) przewróciła się i musiałam jej pomóc wstać, więc podejrzewam, że mogłam się trochę naciągnąć..
U nas dzisiaj 20+2 i chyba od tygodnia czuję małą puka od środka za to od 3 dni boli mnie podbrzusze jak leżę to wszystko jest super, ale chodząc to niestety boli a właściwie ciągnie całym dołem albo od boku do podbrzusza... Niestety 3 dni temu moja babcia (po udarze, więc średnio sprawna) przewróciła się i musiałam jej pomóc wstać, więc podejrzewam, że mogłam się trochę naciągnąć..
_white_wall
u mnie dziś już 23+1 i dzidzia czasem już boleśnie kopnie brzuch po intensywnyn dniu często twardnieje i czuję się tak niekomfortowo, dlatego dużo leżę i odpoczywam, a mało chodzę
pewnie ci przejdzie, odpoczywaj jak tylko możesz
asia.joanna
Staram się jak najwięcej leżeć, ale martwi mnie przy okazji szyjka. W tamtym tyg okazało się, że ma tylko 27mm za tydzień wizyta a ja dzisiaj jakoś już sama z siebie zaczęłam nastawiać się na pessar. Lekarz powiedział, że może być taka przez łyżeczkowanie w lutym, ale też nie musi. Narazie nic z tym nie robimy, czekamy do kolejnego pomiaru i przy okazji połówkowe osiwieje..u mnie dziś już 23+1 i dzidzia czasem już boleśnie kopnie brzuch po intensywnyn dniu często twardnieje i czuję się tak niekomfortowo, dlatego dużo leżę i odpoczywam, a mało chodzę
pewnie ci przejdzie, odpoczywaj jak tylko możesz
ja stosuję homeopatyczne np. hoscilococinum, i sporo witamin , nebulizacjeHej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardła wiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie
juustyna94 (k27im37)
Cześć Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę, czy partner którejś z Was robił diagnostykę zanim udało Wam się zajść w ciąże i miał morfologię prawidłowych plemników poniżej 4%?
reklama
Hej!Cześć dziewczynki, jak tam rośniecie? Wszystko dobrze?
U nas 23+1
Ogolnie dobrze sie czuje ale zmeczenie szybciej mnie dopada
Jak wiecej porobie to pozniej odczuwam bol w podbrzuszu,jest tez twardy
Wiec wtedy klade sie i odpoczywam
Ruchy czasami sa juz mocniejsze ale jeszcze bardzo rzadkie
We wtorek mam wizyte u lekarza
A w poniedzialek badania
Krew,mocz,glukoze
Podobno 2 h trzeba u nich siedziec Trzeba byc na czczo i badaja co godzine
Oj bedzie mi ciezko tyle wytrzymacktoras z Was miala juz to badanie?