reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Witam Lutowe Mamy!
Mam termin na 17 lutego 🙂 moje pytanko do Was, czy z któraś ma podobne zdjęcie USG z około 17 tyg i okazało się, że jednak będzie dziewczynka 😜 czy to mogą być aż tak opuchnięte wargi sromowe? 🤔 wiadomo, że najważniejsze, żeby dziecioszek był zdrowy 🤞🏽 Ale bardzo nastawiłam się na dziewczynkę nie wiem czemu i jeszcze gdzieś z tylu głowy mam nadzieje, że z tego koleżki zrobi się koleżanka 🤣
Ja mam bardzo podobne zdjęcie. W 15 tygodniu powiedziano mi, że syn. Na kolejnej wizycie w 18 tyg potwierdzono 💙
Będzie synuś mamusi 😉

reklama
Ja mam bardzo podobne zdjęcie. W 15 tygodniu powiedziano mi, że syn. Na kolejnej wizycie w 18 tyg potwierdzono 💙
Będzie synuś mamusi 😉
Tak i mnie tez bylo bardzo slabo widac i yez lekarz cos wpomonla o opuchnietych wargach sle juz w 20 tyg okazako sie ze Synek💙a tez mialam jeszcze cicha nadzieje🙊

Hej mamusie 😍
Jestem nowa, mam termin na walentynki 😜❤️ 14 lutego
Jedynie czym się martwię to skracająca się szyjka macicy, mam 3,0 ale na razie nic lekarz nie powiedział. Któraś z was tez ma problem z szyjką?
Cześć kochana. Moja szyjka ma 2,7cm i lekarka u której byłam przez jednorazową sytuację z plamieniem powiedziała, że moja może taka być ze względu na poronienie i łyżeczkowanie w lutym. Za 2 tyg mam wizytę u swojego lekarza i powiedziała żeby niczym się nie przejmować bo to nie te czasy i to nie jest wyrok. Nie dźwigać, nie przemęczać się i wszystko będzie dobrze 😉💙 ja jestem dobrej myśli

Dziewczyny a jak u Was z ruchami bobaskow? Ja juz czuje takie bulgotania raz baaaardzo delikatne czasami mocniejsze ale od kilku dni sa ledwo wyczuwalne i bardzo rzadkie
Nawet mnie zaczyna to troszke martwic….
U mnie dziś 18+5 i ruchy średnio na jeża, bulgotanie mnie omija, czasem, max raz dziennie, ale zazwyczaj co 2-3dni poczuje coś jakby puknięcie od środka i tyle. Jestem pewna że z chłopakami już czułam ruchy w tym czasie, no ale teraz to pewnie przez łożysko.

Hej dziewczyny mam pytanie do was jestem w 21 tygodniu ciąży tydzień temu rozbolało mnie podbrzusze jak na okres wystraszyłam się i byłam na USG wszystko w porządku lekarz przepisał mi nospe. Przestało boleć a tu znów boli 🤷🏼‍♀️ Miałyście może tak lub macie ? 🤔

Hej dziewczyny mam pytanie do was jestem w 21 tygodniu ciąży tydzień temu rozbolało mnie podbrzusze jak na okres wystraszyłam się i byłam na USG wszystko w porządku lekarz przepisał mi nospe. Przestało boleć a tu znów boli 🤷🏼‍♀️ Miałyście może tak lub macie ?
Hej mnie tak na poczatku pobolewal brzuch jakby na okres i dlatego m.in bralam luteine
Teraz jest ok z brzusiem 🙂
Najwazniejsze ze bylas u lekarza
Ah teraz widze ze znow boli
Ja bym sie kontaktowala od razu z lekarzem
Nie wiem czy masz mozliwosc chociaz zadzwonic i tel spytac

Hej dziewczyny mam pytanie do was jestem w 21 tygodniu ciąży tydzień temu rozbolało mnie podbrzusze jak na okres wystraszyłam się i byłam na USG wszystko w porządku lekarz przepisał mi nospe. Przestało boleć a tu znów boli 🤷🏼‍♀️ Miałyście może tak lub macie ? 🤔
Mnie boli praktycznie codziennie, taka moja natura 😉 u nas 19+3 i lekarz nie widzi nic niepokojącego, mała rośnie zdrowo.

Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale pochwalimy się bedzie córka potwierdzone dzisiaj 19+5 tc termin na 19.02 ❤😍😊 273g szczęścia rośniemy 🥳👶

Załączniki

• a17d6e25-519a-4ad7-b9cc-b05141254da6.jpg
    a17d6e25-519a-4ad7-b9cc-b05141254da6.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry