reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja jakby rozumiem ale nie pojmuję polityki, podporządkowuje się żeby nie było, że robię problem 😁😏
W poprzedniej ciąży jak należałam też do zamkniętego to wyglądało tak samo. Wysyłam liste w sobotę (w piątek brakło mi czasu) do Administratorki osób co napisały po 23 lutym. I teraz trzeba czekać aż ona da wam dostęp bo moderatorzy tylko są tak jakby pośrednikami żeby Administratorka dostawała jednego maila raz na 2 tygodnie a nie codziennie od kogoś bo by utonęła w nich 😊

reklama
Szczerze powiedziawszy, ja też (pomimo tego, że zgłosiłam się na pomoc jako moderatorka) nie rozumiem, dlaczego dziewczyny chciały, aby najpierw tutaj być aktywnym 1/2 tygodnie, żeby się przenieść na prywatne forum - ale to była ich wola. Padło pytanie, czy dodawać takie osoby od razu, czy czekać- odpowiedziały, żeby czekać. Padło na początku też hasło założenia grupy na Facebooku/messnegerze- tam to już prywatności żadnej nie ma, bo każda ma podanie imię, nazwisko, gdzie mieszka itd, pełno informacji.
Może zróbmy tak, że osoby, które chcą się dostać na prywatne forum niech się zgłaszają w wiadomościach prywatnych do mnie i do Lusia04 (bo na forum ciężko przeoczyć) i my raz w tygodniu np w piątki będziemy wysyłać listę do administratorki o dodanie.
Jest grupa na FB napewno o ile nie została usunięta bo chyba nie wiele dziewczyn tam dołączyło 😊

Szczerze powiedziawszy, ja też (pomimo tego, że zgłosiłam się na pomoc jako moderatorka) nie rozumiem, dlaczego dziewczyny chciały, aby najpierw tutaj być aktywnym 1/2 tygodnie, żeby się przenieść na prywatne forum - ale to była ich wola. Padło pytanie, czy dodawać takie osoby od razu, czy czekać- odpowiedziały, żeby czekać. Padło na początku też hasło założenia grupy na Facebooku/messnegerze- tam to już prywatności żadnej nie ma, bo każda ma podanie imię, nazwisko, gdzie mieszka itd, pełno informacji.
Może zróbmy tak, że osoby, które chcą się dostać na prywatne forum niech się zgłaszają w wiadomościach prywatnych do mnie i do Lusia04 (bo na forum ciężko przeoczyć) i my raz w tygodniu np w piątki będziemy wysyłać listę do administratorki o dodanie.
dla mnie te zasady sa zrozumiale i nie mam z tym problemu, ale mam problem bo...nie ogarniam tego forum i nie wiem jak napisac na priv 😂😂 ale na swoje usprawiedliwienie-nigdy wczesniej nie bylam na zadnym forum, w ciazy tez nie planowalam, no ale mysle ze moge sie od Was sporo nauczyc, niestety Wy ode mnie raczej nie, jestem zielonka. Takze gdybym kiedys spelnila wymogi i bedziecie pamietac @joannaG, @Lusia04 to dodajcie mnie 😂 ja bede mogla cos napisac 11.08, wtedy mam usg prenatalne, jestem w miare spokojna, zobaczymy co bedzie.

Ja dzisiaj już po prenatalnych... Chłopak bez żadnych wątpliwości. Ryzyko wyszło mi niskie we wtorek wyniki z testu pappa ale jestem już spokojna... Jakoś mi ulżyło. Zobaczymy co będzie dalej. Póki co przestaję myśleć i czytać o tych wszystkich wadach bo tylko się nakręcam i zapominam że to moja ostatnia ciąża i że miałam się nią cieszyć

Ja dzisiaj już po prenatalnych... Chłopak bez żadnych wątpliwości. Ryzyko wyszło mi niskie we wtorek wyniki z testu pappa ale jestem już spokojna... Jakoś mi ulżyło. Zobaczymy co będzie dalej. Póki co przestaję myśleć i czytać o tych wszystkich wadach bo tylko się nakręcam i zapominam że to moja ostatnia ciąża i że miałam się nią cieszyć
Gratuluję syneczka 💙Moja już też ostatnia więc się staram nią cieszyć i nie rozmyślać co by było gdyby 😊

Dziewczyny jakie były u Was objawy zapalenia pęcherza? Kurcze coś mnie pobolewa brzuch i krzyż i często latam do toalety🙄.W dodatku boli tylko jak chodze. Jutro jadę zbadać mocz.

Super wiadomość. Ja wyniki Pappy mam mieć jutro.. Wrrrr 🙂

reklama
Moja na szczęście też ostatnia 😁 ale ja nie jestem stworzona ani do bycia w ciąży ani rodzenia także najlepiej jakby moje dzieci przynosił bocian 🤣
Gdyby bocian przynosił dzieci to byłoby super 🙂 i jeszcze zamówienia przyjmował ... Choc u mnie cos w tym jest, że przynosi, bo co lata nad domem to w ciąży jestem niedlugo 😂😂 a jak jeszcze usiądzie u tesciow na dachu ( a mieszkają obok ) to nawet więcej niż raz w roku ...😂 Tylko zamówień nie przyjmuje ... Bo składałam je lata temu ..

Ostatnia edycja:
Do góry