reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja dziś też prenatalne. Wracam specjalnie z nad morza na dzis do domku. Ja również obstawiam drugiego synka, chociaż mąż chcialby córkę 😊 byle zdrowe! Trzymam kciuki, daj znać po wizycie. Ja dopiero 16.40
Ja dzisiaj ten o 16:40... Boję się bardzo wyniku badań. Trzymam kciuki żeby było o Ciebie wszystko ok!

reklama
właśnie dziewczyny - wiadomo, ze ciut wcześnie ale lubie sobie pooglądać
Macie swoje typy wózków, firmy godne polecenia?;)
Jak uważacie-na nasza porę czarny odpada?
Najlepsze wózki to husky baby design idealne na zimę a tego wózek przejdzie po wszystkim trzymany jedną ręką! Po piasku, błocie, śniegu z gigantycznym obciążeniem też lekko idzie. To mój wózkowy ideał ;-)

Dziękuję dziewvzyny, zaopatrzyłam się w śliwki suszone i czopki gdyby co.
Któraś z Was pytała o wózek, nie wiem jeszcze jaki bym chciała, ale podobają mi się właśnie czarne wózki 😊

Amol.... 😂 Ja stosuję też mieszkam obok lasu a działka nad jeziorem. Oba razy kiedy wybrałam się bez amolu miałam kleszcze ...
Ale to dajesz na ciało czy ubrania? My mamy dom w remoncie pod lasem i jak jadę to ładuje się do domu żeby kleszcza nie złapać bo moja psina miała 16 na raz kiedyś po całodniowej eskapadzie...

Cześć kochane!
Długo mnie z Wami nie było. Mam nadzieję, że wszystkie jesteście zdrowe i Wasze maleństwa w brzuszkach również 🥰
Ja jestem już po prenatalnych usg+krew, wszystko w porządku. Dziecko wg usg większe niż wskazuje termin miesiączki, więc magicznie jestem już 14tc+5dn 😍
Pani Doktor obstawia chłopca, ale jezcze czekamy 😁
Ściskam Was mocno 😘😘

Ale to dajesz na ciało czy ubrania? My mamy dom w remoncie pod lasem i jak jadę to ładuje się do domu żeby kleszcza nie złapać bo moja psina miała 16 na raz kiedyś po całodniowej eskapadzie...
Smaruje sie w atrakcyjnych miejscach. Chodzę disc często po lesie i odstrasza też gzyki i inne żarłoki. Nigdy nic mnie nie gryzło a teraz w ciąży to chyba jestem jakas szczególnie smaczna😂 kleszcza miałam ostatnio raz parę lat temu a wcześniej w dzieciństwie. Chociaż może to mleko je przyciąga. Czuje że mi sie już zmieniło. Mysle że na ubraniu też by odstraszył bo po prostu dużo zawiera śmierdzących aromatów. Poza tym Amol uzywam na bóle, na przewiania i dobrze spiera żywice z ubrania 😉 do tego jest też dobry na niedoskonalosci cery ( zmiany a' La trądzikowe) i jeszcze na ugryzienia po komarach 🙂

A ja tak z innej beczki co wkoncu z tym prywatnym forum? Miały być w piątek jakieś linki wysyłane i nic nie dostałam wie ktoś coś?

reklama
Do góry