Forum prywatne działa. Dziewczyny, które się tam udzielają chciały, aby wszystkie nowe dziewczyny, które tutaj piszą były przez jakiś czas tutaj aktywne, zanim zostaną przeniesione na prywatne konto.A ja tak z innej beczki co wkoncu z tym prywatnym forum? Miały być w piątek jakieś linki wysyłane i nic nie dostałam wie ktoś coś?
reklama
Co do wyprawki to ja mam prawie wszystko i na wypadek chłopca i dziewczynki jedyne co to fotelik do auta będziemy kupować nowy. Co do wózka to ja mam dziecko z połowy maja w roku w którym się urodzil były takie upały że do czarnego wózka bym go nie wsadziła
Lusia04
Moderator
A kto Ci napisał że w piątek dostaniesz jakiś link. Napisałam tyle że wyśle listę do Administratorki my czekaliśmy prawie 2 tygodnie na dostęp. Nie jesteśmy jedyną grupą która ma zamknięte forum a administratorka jest jedna...A ja tak z innej beczki co wkoncu z tym prywatnym forum? Miały być w piątek jakieś linki wysyłane i nic nie dostałam wie ktoś coś?
G
gość2502
Gość
Dla mnie to trochę nienormalne? Skoro jesteśmy lutowe to wszystkie jesteśmy na tym samym etapie a nie "nowe", po za tym nie każdy ma czas i chęci tu ciągle coś pisać... Co to za dziwne rządyForum prywatne działa. Dziewczyny, które się tam udzielają chciały, aby wszystkie nowe dziewczyny, które tutaj piszą były przez jakiś czas tutaj aktywne, zanim zostaną przeniesione na prywatne konto.
Lusia04
Moderator
Kochana chodzi głównie o to żeby na zamkniętym nie bylo podglądaczy tam dzielić się będziemy zdjęciami brzuchów i różnymi innymi. I każda chce mieć tam jakaś gwarancję że widzi to okrojone grono. Są osoby które napiszą jeden post i już chcą być dodane na zamknięty. Myślę że 2 tygodnie nikomu nic się nie stanie jak będzie pisał na ogólnym. A 2 sprawa jest że listę wysyła się do Administratorki która jest sama więc jakbym wysyłała jej codziennie listę osób z dostępem do zamkniętego to by była przesada więc będę robić to raz na 2 tygodnie. Więc że to jest nienormalne to Twoje zdanie jest do którego oczywiście masz prawo.Dla mnie to trochę nienormalne? Skoro jesteśmy lutowe to wszystkie jesteśmy na tym samym etapie a nie "nowe", po za tym nie każdy ma czas i chęci tu ciągle coś pisać... Co to za dziwne rządy
G
gość2502
Gość
Po prostu chodzi mi o to, że nie da się w żaden sposób zweryfikować tego kto ma jakie intencje i choćby 2 tygodnie czy 4 to jak ktoś będzie miał fantazje to się poświęci byle nabruździć natomiast nie wydaje mi się, że ktoś miałby chęć tak cudować byle dostać się na grupę...Kochana chodzi głównie o to żeby na zamkniętym nie bylo podglądaczy tam dzielić się będziemy zdjęciami brzuchów i różnymi innymi. I każda chce mieć tam jakaś gwarancję że widzi to okrojone grono. Są osoby które napiszą jeden post i już chcą być dodane na zamknięty. Myślę że 2 tygodnie nikomu nic się nie stanie jak będzie pisał na ogólnym. A 2 sprawa jest że listę wysyła się do Administratorki która jest sama więc jakbym wysyłała jej codziennie listę osób z dostępem do zamkniętego to by była przesada więc będę robić to raz na 2 tygodnie. Więc że to jest nienormalne to Twoje zdanie jest do którego oczywiście masz prawo.
Lusia04
Moderator
Okej nikogo w internecie nie można być pewnym ale po to jest zamknięte forum żeby nie każdy tam mógł wejść i czytać. Na zamkniętym też dziewczyny zagłosowały że osoby które nie będą się udzielać będą pozbawiane dostępu do zamkniętego. Żeby nie było tzw"podglądaczy". Jest lutowych mam ok 30 i to właśnie te osoby tworza wątek zamknięty i zasady funkcjonowania tam.Po prostu chodzi mi o to, że nie da się w żaden sposób zweryfikować tego kto ma jakie intencje i choćby 2 tygodnie czy 4 to jak ktoś będzie miał fantazje to się poświęci byle nabruździć natomiast nie wydaje mi się, że ktoś miałby chęć tak cudować byle dostać się na grupę...
G
gość2502
Gość
Ja jakby rozumiem ale nie pojmuję polityki, podporządkowuje się żeby nie było, że robię problemOkej nikogo w internecie nie można być pewnym ale po to jest zamknięte forum żeby nie każdy tam mógł wejść i czytać. Na zamkniętym też dziewczyny zagłosowały że osoby które nie będą się udzielać będą pozbawiane dostępu do zamkniętego. Żeby nie było tzw"podglądaczy". Jest lutowych mam ok 30 i to właśnie te osoby tworza wątek zamknięty i zasady funkcjonowania tam.
G
gość2502
Gość
Ja ToruńAlbo małą daj Boże
A to przypomnij mi skąd dokładnie jestes? Bo mi się już pokręciło
reklama
Szczerze powiedziawszy, ja też (pomimo tego, że zgłosiłam się na pomoc jako moderatorka) nie rozumiem, dlaczego dziewczyny chciały, aby najpierw tutaj być aktywnym 1/2 tygodnie, żeby się przenieść na prywatne forum - ale to była ich wola. Padło pytanie, czy dodawać takie osoby od razu, czy czekać- odpowiedziały, żeby czekać. Padło na początku też hasło założenia grupy na Facebooku/messnegerze- tam to już prywatności żadnej nie ma, bo każda ma podanie imię, nazwisko, gdzie mieszka itd, pełno informacji.
Może zróbmy tak, że osoby, które chcą się dostać na prywatne forum niech się zgłaszają w wiadomościach prywatnych do mnie i do Lusia04 (bo na forum ciężko przeoczyć) i my raz w tygodniu np w piątki będziemy wysyłać listę do administratorki o dodanie.
Może zróbmy tak, że osoby, które chcą się dostać na prywatne forum niech się zgłaszają w wiadomościach prywatnych do mnie i do Lusia04 (bo na forum ciężko przeoczyć) i my raz w tygodniu np w piątki będziemy wysyłać listę do administratorki o dodanie.