_white_wall
Fanka BB :)
A czy czujecie dziewczyny jakieś ciagniecie w brzuchu, bola was krzyże? Bo ja ostatnio coś takiego odczuwam.
zdarza się od czasu do czasu, krzyze bolą jak za długo chodzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy czujecie dziewczyny jakieś ciagniecie w brzuchu, bola was krzyże? Bo ja ostatnio coś takiego odczuwam.
Będzie dobrze. Trzymaj się Szyszeczko.Czekam na IP i się boję dziewczyny
Kochana na tak wczesnym etapie bardzo wiele zależy od sprzętu i precyzji lekarza dlatego nie stresuj się dodatkowo!!!! 2 różnych lekarzy, na dwóch różnych aparatach usg, może zmierzyć niestety inaczej. Ja miałam podobnie. Usg prywatnie pan doktor zmierzył a półtorej tygodnia później pan doktor na nfz wyliczył, że ciąża o tydzień młodsza choć nie potrafił podać daty porodu bo sam przyznał, że na tym sprzęcie na którym pracuje, to oni dopiero po 11tc ustalają. Teraz byłam znów prywatnie i crl pokrywa się z poprzednim pomiarem tego samego Pana doktora także nie masz się co martwić kochana. Cieszę się, że wszystko dobrze z dzidzia.Dziewczyny na USG wszystko okej ale kurde jestem zła bo w poniedziałek crl 4,93 a dziś crl 5,00 i któremu lekarzowi wierzyc? W poniedziałek było 11+5 i dzisiaj też 11+5 kurw a minął tydzień... O co w ogóle chodzi? Z dzidzią dobrze, ruszała się, serducho bije ale jakoś nie wiem, mam niesmak... I jestem w kropce bo co lekarz to opinia no można oszalec...
Kochana ważne że serduszko bije i wszystko okej. Nie przejmuj się pomiarem bo myślę że jakbyś poszła do 3 różnych lekarzy tego samego dnia to każdy by inaczej zmierzył. Więc głowa do góry wszystko jest dobrzeDziewczyny na USG wszystko okej ale kurde jestem zła bo w poniedziałek crl 4,93 a dziś crl 5,00 i któremu lekarzowi wierzyc? W poniedziałek było 11+5 i dzisiaj też 11+5 kurw a minął tydzień... O co w ogóle chodzi? Z dzidzią dobrze, ruszała się, serducho bije ale jakoś nie wiem, mam niesmak... I jestem w kropce bo co lekarz to opinia no można oszalec...
Dzięki za słowa otuchy w ogóle babka do mnie, że nie widzi nic niepokojącego ale czy chce zostać na oddziale... Ja mówię, że no jak nic nie widać, że coś źle to nie będę zostawała i w ogóle że bez męża gdzieś w szpitalu to będzie mi ciężko a ona, że racja, że nic na razie nie mogą poradzić tak czy siak to żebym do domu jechała ale kazała mi wypełnić, że nie godzę się by zostać w szpitaluKochana na tak wczesnym etapie bardzo wiele zależy od sprzętu i precyzji lekarza dlatego nie stresuj się dodatkowo!!!! 2 różnych lekarzy, na dwóch różnych aparatach usg, może zmierzyć niestety inaczej. Ja miałam podobnie. Usg prywatnie pan doktor zmierzył a półtorej tygodnia później pan doktor na nfz wyliczył, że ciąża o tydzień młodsza choć nie potrafił podać daty porodu bo sam przyznał, że na tym sprzęcie na którym pracuje, to oni dopiero po 11tc ustalają. Teraz byłam znów prywatnie i crl pokrywa się z poprzednim pomiarem tego samego Pana doktora także nie masz się co martwić kochana. Cieszę się, że wszystko dobrze z dzidzia.
Najważniejsze ze dzidziuś zdrowy, serduszko bije także mozesz spac spokojnieDzięki za słowa otuchy w ogóle babka do mnie, że nie widzi nic niepokojącego ale czy chce zostać na oddziale... Ja mówię, żeno jak nic nie widać, że coś źle to nie będę zostawała i w ogóle że bez męża gdzieś w szpitalu to będzie mi ciężko a ona, że racja, że nic na razie nie mogą poradzić tak czy siak to żebym do domu jechała ale kazała mi wypełnić, że nie godzę się by zostać w szpital
Ja mam prenatalne we wtorek ale tyle się dzieje ze jeszcze prenatalnymi nie będę się stresować, pocieszam się tym, że w sumie kiedyś nie robili prenatalnych i było dobrze więc nie ma co tu srać ogniem przed...Ja jutro prenatalne na 9:00 i myślę, że w końcu złapie mocny oddech jak będzie wszystko ok
Ale już dziś zacznynam się lekko stresować. Zazdroszczę, że wy już po. My dziś obstawialiśmy płeć i wyszło na to, że oboje chcemy drugiego synka
Może coś lekarz powie, ale jesli nie to z cieprliwoscia bede czekac, przy drugiej ciąży jakos o to prościej niż przy pierwszej. Bez parcia totalnie
Ale cieszę się, bo badania będzie wykonywała lekarka z samymi opiniami na 5 na znanym lekarzu
Dziewczyny na USG wszystko okej ale kurde jestem zła bo w poniedziałek crl 4,93 a dziś crl 5,00 i któremu lekarzowi wierzyc? W poniedziałek było 11+5 i dzisiaj też 11+5 kurw a minął tydzień... O co w ogóle chodzi? Z dzidzią dobrze, ruszała się, serducho bije ale jakoś nie wiem, mam niesmak... I jestem w kropce bo co lekarz to opinia no można oszalec...