G
gość2502
Gość
Dziękuję Wam dziewczyny, jesteście bardzo kochane naprawdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś też prenatalne. Wracam specjalnie z nad morza na dzis do domku. Ja również obstawiam drugiego synka, chociaż mąż chcialby córkę byle zdrowe! Trzymam kciuki, daj znać po wizycie. Ja dopiero 16.40Ja jutro prenatalne na 9:00 i myślę, że w końcu złapie mocny oddech jak będzie wszystko ok
Ale już dziś zacznynam się lekko stresować. Zazdroszczę, że wy już po. My dziś obstawialiśmy płeć i wyszło na to, że oboje chcemy drugiego synka
Może coś lekarz powie, ale jesli nie to z cieprliwoscia bede czekac, przy drugiej ciąży jakos o to prościej niż przy pierwszej. Bez parcia totalnie
Ale cieszę się, bo badania będzie wykonywała lekarka z samymi opiniami na 5 na znanym lekarzu
Dziewvzyny czym mogę się wspomoc jeśli mam zatwardzenie.... Kurde no tragedia nigdy takiego problemu nie miałam.. Nie pisze o jedzeniu czy jakichś jogurtach bo u mnie niestety z jedzeniem nadal ciężko. Czy mogę wziąć jakiś czopek, cokolwiek?
Kiwi ma właściwości przeciwzaparciowe może spróbuj jeść codziennieDziewvzyny czym mogę się wspomoc jeśli mam zatwardzenie.... Kurde no tragedia nigdy takiego problemu nie miałam.. Nie pisze o jedzeniu czy jakichś jogurtach bo u mnie niestety z jedzeniem nadal ciężko. Czy mogę wziąć jakiś czopek, cokolwiek?
Na mnie działa jak duzo wody popiję na raz i pójdę gdzieś na spacer, czopki glicerynowe też myślę że spokojnie możesz wziąć bo je się podaje nawet malutkim dzieciom. Picie codziennie naparu z siemienia lnianego też pomaga ale to na dłuższą metę.Dziewvzyny czym mogę się wspomoc jeśli mam zatwardzenie.... Kurde no tragedia nigdy takiego problemu nie miałam.. Nie pisze o jedzeniu czy jakichś jogurtach bo u mnie niestety z jedzeniem nadal ciężko. Czy mogę wziąć jakiś czopek, cokolwiek?
A może xzoDziewvzyny czym mogę się wspomoc jeśli mam zatwardzenie.... Kurde no tragedia nigdy takiego problemu nie miałam.. Nie pisze o jedzeniu czy jakichś jogurtach bo u mnie niestety z jedzeniem nadal ciężko. Czy mogę wziąć jakiś czopek, cokolwiek?
Też myślę że te czopki glicerynowe będą ok. Doskonale rozumiem że naturalne środki u Ciebie się nie sprawdza bo poprostu nie jesteś w stanie ich zjescNa mnie działa jak duzo wody popiję na raz i pójdę gdzieś na spacer, czopki glicerynowe też myślę że spokojnie możesz wziąć bo je się podaje nawet malutkim dzieciom. Picie codziennie naparu z siemienia lnianego też pomaga ale to na dłuższą metę.