G
gość2502
Gość
Dziewczyny glukoza na czczo w ciąży 73 jest spoko? To nie za mało jakoś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest okejDziewczyny glukoza na czczo w ciąży 73 jest spoko? To nie za mało jakoś?
Nie jesteś jedyną, ja nie robiłam i nie robię, dopiero polowkowe. W poprzedniej ciąży też nie robiłam.fajnie, że udało Ci się na szybko zorganizować ja chyba jedyna tutaj, która nie zrobiła prenatalnych
Też jest okej powinnaś mieć obok wyniku normyA tsh 0,496 uIU/ml ?? Dziewczyny doradzcie?
Trzymam więc za nas kciukiJa też czekam na wynik pappa ma być do 2 tyg a dopiero w piątek mija tydz , też czuje ze wiek mi dołoży sporo, ale co zrobić jak już wiekowa jestem
Mam normy ale wiem że przed ciążą lekarz mówił, że około 1 to jest dobry wynik więc teraz już nie mam pojęcia...Też jest okej powinnaś mieć obok wyniku normy
Ja zawsze na początku ciąży TSH mam 0,00 coś tam i tez jest ok potem wzrasta do ok 0.5 i wcześniej i teraz gin mówi że jest okMam normy ale wiem że przed ciążą lekarz mówił, że około 1 to jest dobry wynik więc teraz już nie mam pojęcia...
Tsh w ciąży powinno być między 0,4a 2 więc jest okA tsh 0,496 uIU/ml ?? Dziewczyny doradzcie?
Od początku ciąży mam 0.5, na Eutyroxie bo mam niedoczynność. Nikt nie zmienia mi dawki i każdy mówi że tsh dobre a glukoza na czczo też dobra. Nic tylko się cieszyć z wynikówA tsh 0,496 uIU/ml ?? Dziewczyny doradzcie?