reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

To mamy prawie w ten sam dzień 😁🤰🤰🤰 a jak Twój brzuch? Widać już go? 😉
A termin na kiedy masz? Bo ja 24 luty ogólnie ale brzucha widać właśnie nawet jak mało jem to zawsze byłam płaska a teraz zaokrąglony bardziej przypomina lekkie wzdęcie, moja mama twierdzi, że jak leżę na boku to mi tak opada brzuch jak kobiecie w ciąży 😂nie wiem ile w tym prawdy a ile wymysłu mojej mamy ale ja się tam cieszę że już coś widać. A u Ciebie jak z brzuchem?

reklama
A termin na kiedy masz? Bo ja 24 luty ogólnie ale brzucha widać właśnie nawet jak mało jem to zawsze byłam płaska a teraz zaokrąglony bardziej przypomina lekkie wzdęcie, moja mama twierdzi, że jak leżę na boku to mi tak opada brzuch jak kobiecie w ciąży 😂nie wiem ile w tym prawdy a ile wymysłu mojej mamy ale ja się tam cieszę że już coś widać. A u Ciebie jak z brzuchem?
U mnie juz dosc spory brzusio 🙈 na tyle widoczny, że w pracy mimo mojego milczenia, ludzie z innych działów pytali mojej kierowniczki czy czasem nie jestem w błogosławionym stanie 🤣 także... nie wiem co to bedzie na 9 miesiecy 🐋🐋

U mnie juz dosc spory brzusio 🙈 na tyle widoczny, że w pracy mimo mojego milczenia, ludzie z innych działów pytali mojej kierowniczki czy czasem nie jestem w błogosławionym stanie 🤣 także... nie wiem co to bedzie na 9 miesiecy 🐋🐋
Ooo proszę czyli rosną Wam a ja byłam pewna kiedyś że porządnie widać koło 4-5 miesiąca. A Ty który masz tydzień???

ja mam termin na 28.02 więc ja chyba będę ostatnia. U mnie dopiero 9+4
Ja mam niby z OM termin na 1 marca, ale coś czuje ze w lutym urodze, mąż się śmieje, że sobie prezent na urodziny zrobił a ma 27 lutego [emoji3]
No ja właśnie idę 18 sierpnia na prenatalne... Dopiero...
Mi akurat tak wyszło będzie jakoś 12+ ileś dni chyba 4 ale jakoś tak by było. W poprzedniej ciąży miałam 12+1 i ślicznie wszystko było widać [emoji846]

Ooo proszę czyli rosną Wam a ja byłam pewna kiedyś że porządnie widać koło 4-5 miesiąca. A Ty który masz tydzień???
Ja też mam brzuch już spory.. praktycznie nie do ukrycia. w ciąży z synem w 5 miesiącu wygladalam jak kuzynka idaca do porodu ( jej syn jest 4 msce starszy) no ale ja ogólnie w każdej ciąży miałam brzuch od początku, a z synem na końcu ogromnyyy.. Ostatnio zauważyłam, ze zaczely mnie uwierac zapinane spodnie więc znowu cos tam urosl. Jeszcze trochę noszę, ale już przerzucam sie na gumki. Nosilabym najlepiej same sukienki, ale za mocno widać. Prawdę mówiąc to ja już czekam na ruchy,czułabym sie spokojniej. Już cos mnie tam chyba laskotal jak go przycisnelam, ale jeszcze slabiutko.

Szok że wy macie już brzuszki. Ja nadal płaska
Ja w drugiej ciąży i choć zawsze brzuszek miałam to już widać że coś jest na rzeczy. Cieszę się że mam dość luźną sukienkę, a jedziemy do siostry mojej na roczek jej synka i oni jeszcze nie wiedzą o ciąży prócz mojej mamy i siostry szwagierki. Więc nie wiem jak to będzie w niedziele

Ja w drugiej ciąży i choć zawsze brzuszek miałam to już widać że coś jest na rzeczy. Cieszę się że mam dość luźną sukienkę, a jedziemy do siostry mojej na roczek jej synka i oni jeszcze nie wiedzą o ciąży prócz mojej mamy i siostry szwagierki. Więc nie wiem jak to będzie w niedziele
Odpisywałam wam i wszystko mi się skasowało 😊 witam nowe dziewczyny 😊 moja babcia już pytała mamy czy mi się przytyło czy jestem w ciąży 😂 więc chyba coś już widać 😊 moim zdaniem nie można być za starym na ciążę. Ważne że się udalo też jestem tego zdania że niektóre kobiety w po 40 są w lepszej kondycji niż nie jedna 20 latka 😊

reklama
Do góry