Ja prenatalne 13 w piątek a teraz pakujemy się, lecimy w Bieszczady, pół Polski do przejechania, trasę wybieramy z maksymalna ilością WC po drodze
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Ja jestem przekonana że u mnie będzie synek. Mam nadzieję że 9 sierpnia na prenatalnych się dowiem chociaż mówią że takie przeboje z rzygankiem i mdłościami może być na dziewczynkę zobaczymy. Dziewvzyny ja po tych kroplówkach czuję że żyje! Fizycznie jestem zupełnie inna i nawet póki co wymiotów nie ma, co nieco udało mi się zjeść. Fakt, nadal mam jadłowstręt i mdłości jak czuję zapachy ale jest lepiej... Oby tak zostało. Ja mam dzis 11+2 ale na wypisie ze szpitala, że płód wg usg 12+2 hmm
Justi92
Fanka BB :)
Maluch szybko się rozwija i rośnie skoro tak nadrobił to znaczy że jest cały i zdrowy-tylko się cieszyć zazdroszczę terminu na prenatalne ja dopiero mam 19 sierpniaJa jestem przekonana że u mnie będzie synek. Mam nadzieję że 9 sierpnia na prenatalnych się dowiem chociaż mówią że takie przeboje z rzygankiem i mdłościami może być na dziewczynkę zobaczymy. Dziewvzyny ja po tych kroplówkach czuję że żyje! Fizycznie jestem zupełnie inna i nawet póki co wymiotów nie ma, co nieco udało mi się zjeść. Fakt, nadal mam jadłowstręt i mdłości jak czuję zapachy ale jest lepiej... Oby tak zostało. Ja mam dzis 11+2 ale na wypisie ze szpitala, że płód wg usg 12+2 hmm
Jeśli z prawego jajnika to na 100% chłopakJa jestem przekonana że u mnie będzie synek. Mam nadzieję że 9 sierpnia na prenatalnych się dowiem chociaż mówią że takie przeboje z rzygankiem i mdłościami może być na dziewczynkę zobaczymy. Dziewvzyny ja po tych kroplówkach czuję że żyje! Fizycznie jestem zupełnie inna i nawet póki co wymiotów nie ma, co nieco udało mi się zjeść. Fakt, nadal mam jadłowstręt i mdłości jak czuję zapachy ale jest lepiej... Oby tak zostało. Ja mam dzis 11+2 ale na wypisie ze szpitala, że płód wg usg 12+2 hmm
Super, dzięki, faktycznie czuje się pocieszona, bynajmniej na te chwilę Czasem tylko mam takie przemyślenia. Na około same młode mamuśki. Z tym drugim to akurat racja- też tak uważam, że mamy tyle lat na ile sie czujemy. Źle jest jak ktos za szybko się starzeje psychicznie. Ogólnie z wszystkim chyba jest tak, że lepiej późno niż wcale. No i jeszcze uważam, że czasem lepiej cos krócej przeżywać, ale intensywniej. Mysle też, ze zdecydowanie bardziej sie pewne sprawy ceni jeżeli dłużej sie na nie czeka, nawet jeśli to czekanie bywa bardzo trudne Cieszmy sie wiec z tego co mamy
Ja teraz od swojego lekarza uslyszalam zebym nie czula sie jakos specjalnie wyjatkowa bo stara..bo na porodowce beda w moim wieku w wwie m.in coraz pozniej kobiety decyduja sie ma dzieci bo takie teraz czasy.. takze ja tez czasami mam mysle ze bede babcia dla swojego dziecka, ale to glupota, czuje sie mlodo i mlodo tez wygladam, takze mlodosci w duszy dla nas!
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Pytałam lekarza w szpitalu czy nie zaszkodzę dziecku jak nie jem i nie pije praktycznie nic, mówił że mi to zaszkodzi, ale dziecku nie. To jest natura.Maluch szybko się rozwija i rośnie skoro tak nadrobił to znaczy że jest cały i zdrowy-tylko się cieszyć zazdroszczę terminu na prenatalne ja dopiero mam 19 sierpnia
Także troszkę się uspokoiłam bo bardzo bałam się że tym swoim stanem zaszkodzę dziecku. Poki co jest ok
G
gość2502
Gość
Ja 18 także też późno jakośMaluch szybko się rozwija i rośnie skoro tak nadrobił to znaczy że jest cały i zdrowy-tylko się cieszyć zazdroszczę terminu na prenatalne ja dopiero mam 19 sierpnia
G
gość2502
Gość
Kurcze Ty jesteś w szpitalu???Pytałam lekarza w szpitalu czy nie zaszkodzę dziecku jak nie jem i nie pije praktycznie nic, mówił że mi to zaszkodzi, ale dziecku nie. To jest natura.
Także troszkę się uspokoiłam bo bardzo bałam się że tym swoim stanem zaszkodzę dziecku. Poki co jest ok
reklama
Justi92
Fanka BB :)
To mamy prawie w ten sam dzień a jak Twój brzuch? Widać już go?Ja 18 także też późno jakoś