reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

O matko, jaka to koleżanka :o aż się wierzyć nie chce...
Ja też się nie spodziewam jakiejś mega entuzjastycznej reakcji, ale gdybym się z takim odbiorem spotkała to chyba nie miałabym więcej złudzeń co do wcześniejszego pójścia na L4...
Jej zachowanie utwierdziło mnie tylko w słuszności pojęcia na L4, dla takiej osoby miałabym się angażować ponad siły, po to tylko żeby powiedziała mi to samo tylko parę miesięcy później... Szef już lepiej się zachował a po nim najgorzej reakcji się spodziewałam

reklama
Nie wierzę, że dorosła kobieta mogła cos takiego powiedzieć. Poza tym, nie masz w obowiązki się spowiadać ze swojego życia prywatnego 😬 masakra.. że też jej te słowa przez gardło przeszły.
Kompletnie nie zna życia jeśli chodzi o starania się o dziecko itp. nie zawsze wszystko szybko idzie, nie zawsze wszystko dobrze się układa. O ciąży w tym momencie wie jeszcze moja mama i tyle, a ja będę jej mówić zanim powiem najbliższym... Nie wiem co Ci niektórzy ludzie mają w głowach

Masakra... Może jeszcze tzreba było zapytać o pozwolenie i dać grafik seksu z mężem 🤣🤣🤣 nie wierzę, że są takie osoby po prostu...
No dokładnie, chciałam jej odpowiedzieć że ona jakoś z seksu ze swoim narzeczonym mi się nie zwierza, ale nie chciałam już zaogniać...

A termin na kiedy masz? Bo ja 24 luty ogólnie ale brzucha widać właśnie nawet jak mało jem to zawsze byłam płaska a teraz zaokrąglony bardziej przypomina lekkie wzdęcie, moja mama twierdzi, że jak leżę na boku to mi tak opada brzuch jak kobiecie w ciąży 😂nie wiem ile w tym prawdy a ile wymysłu mojej mamy ale ja się tam cieszę że już coś widać. A u Ciebie jak z brzuchem?
28 luty ale będę mieć cc więc konkretnie kiedy dowiem się pewnie w styczniu 😜 ja też zawsze byłam płaska jak deska a teraz brzuszek mi wystaje jakbym najadła się Bóg wie ile 😂 ale cieszę się każdym dodatkowym centymetrem w obwodzie 😁🤰

No dokładnie, chciałam jej odpowiedzieć że ona jakoś z seksu ze swoim narzeczonym mi się nie zwierza, ale nie chciałam już zaogniać...
Masz dobre serduszko kochana. Ja w poprzedniej pracy na ogólnym spotkaniu zapytałam pracodawcę przy wszystkich czy mam mu rozpisać dni kiedy z mężem się kochamy i czy potrzebuje jego pisemna zgodę na zajście w ciążę 🤣🤣🤣

Będę zdecydowanie wielorybem 😭🤣

Załączniki

• D70F35C0-F913-49C6-8814-792CF12A5A51.jpeg
    D70F35C0-F913-49C6-8814-792CF12A5A51.jpeg
    932,7 KB · Wyświetleń: 103
Masz dobre serduszko kochana. Ja w poprzedniej pracy na ogólnym spotkaniu zapytałam pracodawcę przy wszystkich czy mam mu rozpisać dni kiedy z mężem się kochamy i czy potrzebuje jego pisemna zgodę na zajście w ciążę 🤣🤣🤣
Boże nieeeee! Nigdy wiecej nie bede piła w trakcie czytania forum 😂😂 Aż sie Poplulam!

reklama
Wsztstko okej po 2 wizycie serducho bije jak szalone 180 tętno ❤❤❤ piękny dźwięk od razu stres minął 🙃 11.08 prenatalne pan doktor stawia na chłopaka zobaczymy za dwa tygodnie ❤
A gdzie chodzisz do lekarze? Bo z tego co pamiętam jesteś z Lubina?
O matko, jaka to koleżanka :o aż się wierzyć nie chce...
Ja też się nie spodziewam jakiejś mega entuzjastycznej reakcji, ale gdybym się z takim odbiorem spotkała to chyba nie miałabym więcej złudzeń co do wcześniejszego pójścia na L4...
Najgorsze jest że chcemy dobrze, pracujemy ile możemy, mówimy odpowiednio wcześnie żeby mogli kogoś znaleźć a nikt tego nie docenia.
U mnie to samo. Reakcja taka jak powiedziałam że przez chwilę nawet wyrzuty sumienia mialam... na szczęście mąż mi szybko to z głowy wybił :D

Do góry