Lusia04
Moderator
O to ja się wpraszam jak blisko granicy z Śląskiem to jadęZaprasxam do małopolski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to ja się wpraszam jak blisko granicy z Śląskiem to jadęZaprasxam do małopolski
Właśnie kochana to pogranicze z podkarpackiem. Ja to jestem że świętokrzyskiego więc nie czuje się za bardzo jakbym w Małopolsce mieszkała, zwłaszcza, że 3km dalej zaczyna się podkarpackieO to ja się wpraszam jak blisko granicy z Śląskiem to jadę
To zostaje tylko kurierWłaśnie kochana to pogranicze z podkarpackiem. Ja to jestem że świętokrzyskiego więc nie czuje się za bardzo jakbym w Małopolsce mieszkała, zwłaszcza, że 3km dalej zaczyna się podkarpackie
To moze zrobię z młodej kapusty to akurat się ukisi zanim dojedzie Jezu, my tu i jedzeniu a ja głodna jak pieron a już po kolacji jestemTo zostaje tylko kurier
Ja już tez po kolacji leżę w łóżku i mi zaczyna w brzuchu burczećTo moze zrobię z młodej kapusty to akurat się ukisi zanim dojedzie Jezu, my tu i jedzeniu a ja głodna jak pieron a już po kolacji jestem
Na mnie działa zjedzenie kilku śliwek suszonychDziewczyny co na zaparcia? Wcześniej, jak z zegarkiem 6 rano, dwójka bez problemu. Dziś 2 dzień dramat, wzdęcia + zaparcia…
No chyba też dziś pobiłam rekord w jedzeniu rano zjadłam drożdżówkę później 2 jajka na twardo i pomidora. Później na obiad zupa ogórkowa i placki ziemniaczane z skwarkami. Na deser banana i szarlotkę a na kolację kanapki z serem i ogórkiem i człowiek dalej głodny pewnie jeszcze coś po drodze zjadłam ale to nie moja wina jak takie zamówienia szły z brzuchaJa dzisiaj też wyjątkowo cały dzień głodna chodzę