@Akkika jesteś dla mnie takim dobrym duszkiemBędzie dobrze , zobaczysz, ja się cieszę z każdego kolejnego rozpoczetego tygodnia, czekam do badań genetycznych 13 sierpnia przesyłam pozytywne wibracje
O której godz masz 13 sierpnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Akkika jesteś dla mnie takim dobrym duszkiemBędzie dobrze , zobaczysz, ja się cieszę z każdego kolejnego rozpoczetego tygodnia, czekam do badań genetycznych 13 sierpnia przesyłam pozytywne wibracje
Kochana o 9.40, ale mam taki spokój w sobie, że i Tobie polecam z racji wieku mogłabym osiwieć i się zamartwiać, tylko po co się denerwować w tak fantastycznym stanie , trzeba czerpać radość z tych naszych cudów, które rosną w naszych brzuszkach, dla mnie to wszystko jest niesamowite, nowe, każdy dzień zaczynam od uśmiechu od ucha do ucha i Ty też tak zaczynaj , będziesz cudowna i troskliwa mamą . Mam nadzieję, że później będziemy wymieniać wszystkie doświadczenia i mnie dużo nauczycie. I jak mówi moja przyjaciółka "cycki w górę i do przodu", miłego dnia@Akkika jesteś dla mnie takim dobrym duszkiem
O której godz masz 13 sierpnia?
GratulacjePo badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Tylko zazdrościćKochana o 9.40, ale mam taki spokój w sobie, że i Tobie polecam z racji wieku mogłabym osiwieć i się zamartwiać, tylko po co się denerwować w tak fantastycznym stanie , trzeba czerpać radość z tych naszych cudów, które rosną w naszych brzuszkach, dla mnie to wszystko jest niesamowite, nowe, każdy dzień zaczynam od uśmiechu od ucha do ucha i Ty też tak zaczynaj , będziesz cudowna i troskliwa mamą . Mam nadzieję, że później będziemy wymieniać wszystkie doświadczenia i mnie dużo nauczycie. I jak mówi moja przyjaciółka "cycki w górę i do przodu", miłego dnia
Super wieści Wynagrodziły chyba wczorajsze stresy Super foteczka, bardzo ładnie widać DzidziulkaPo badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Piękne podejście Aż zazdroszczę tej czystej radości Aż przyjemnie się czyta ❤❤❤❤Kochana o 9.40, ale mam taki spokój w sobie, że i Tobie polecam z racji wieku mogłabym osiwieć i się zamartwiać, tylko po co się denerwować w tak fantastycznym stanie , trzeba czerpać radość z tych naszych cudów, które rosną w naszych brzuszkach, dla mnie to wszystko jest niesamowite, nowe, każdy dzień zaczynam od uśmiechu od ucha do ucha i Ty też tak zaczynaj , będziesz cudowna i troskliwa mamą . Mam nadzieję, że później będziemy wymieniać wszystkie doświadczenia i mnie dużo nauczycie. I jak mówi moja przyjaciółka "cycki w górę i do przodu", miłego dnia
Najważniejsze że wszystko dobrze, superPo badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Jaki wyraźny bobasek! Super, ze wszystko dobrze oby tak dalej i bez stresu!Po badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Po badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848