reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Po badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała
20210724_104424.jpg

@Akkika jesteś dla mnie takim dobrym duszkiem 😌
O której godz masz 13 sierpnia?
Kochana o 9.40, ale mam taki spokój w sobie, że i Tobie polecam 🤗 z racji wieku mogłabym osiwieć i się zamartwiać, tylko po co się denerwować w tak fantastycznym stanie 🥰🥰🥰, trzeba czerpać radość z tych naszych cudów, które rosną w naszych brzuszkach, dla mnie to wszystko jest niesamowite, nowe, każdy dzień zaczynam od uśmiechu od ucha do ucha i Ty też tak zaczynaj 🥰🥰🥰, będziesz cudowna i troskliwa mamą 🤗. Mam nadzieję, że później będziemy wymieniać wszystkie doświadczenia i mnie dużo nauczycie. I jak mówi moja przyjaciółka "cycki w górę i do przodu", miłego dnia 😀

Kochana o 9.40, ale mam taki spokój w sobie, że i Tobie polecam 🤗 z racji wieku mogłabym osiwieć i się zamartwiać, tylko po co się denerwować w tak fantastycznym stanie 🥰🥰🥰, trzeba czerpać radość z tych naszych cudów, które rosną w naszych brzuszkach, dla mnie to wszystko jest niesamowite, nowe, każdy dzień zaczynam od uśmiechu od ucha do ucha i Ty też tak zaczynaj 🥰🥰🥰, będziesz cudowna i troskliwa mamą 🤗. Mam nadzieję, że później będziemy wymieniać wszystkie doświadczenia i mnie dużo nauczycie. I jak mówi moja przyjaciółka "cycki w górę i do przodu", miłego dnia 😀
Tylko zazdrościć ;)

Piękne podejście 😊🤗 Aż zazdroszczę tej czystej radości 💚 Aż przyjemnie się czyta ❤❤❤❤
Ja niestety nie umiem się nie martwić, też najchętniej robilabym USG codziennie 😉 Ale może jak już wszystkie wkroczymy w II trymestr to powszechnie zapanuje nam tu radosny beztroski nastrój 😊 Mam nadzieję że tak właśnie będzie 😊

reklama
Do góry