Szałwia
Fanka BB :)
Śliczny bobas, gratulacje masz to za sobą ☺☺☺Po badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny bobas, gratulacje masz to za sobą ☺☺☺Po badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
No pięknie najważniejsze że dzidziuś zdrowyPo badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Czyli po wczorajszej nerwówce dzisiaj blogi spokój śliczna dzidzia. Cieszę się, że wszytsko się dobrze ułożyło. Teraz czekamy na wyniki krwi. Moje już są ale jeszcze nie dostałam na maila od lekarza ich przerobionychBędę miec więcej zdjęć na maila tylko jak przyjdą wyniki z krwi
Ja mam chęci ogromne serio ale przez krwiaka nie wolno nam...Dziewczyny, zapytam wprost- jak u Was ze sprawami damsko-męskimi?
U mnie libido minus sto
Trzymamy się dystansu społecznego moja Córeczka 10 miesięczna która ma radar i jak jesteśmy za blisko siebie to odrazu włącza syrenęDziewczyny, zapytam wprost- jak u Was ze sprawami damsko-męskimi?
U mnie libido minus sto
Przez mdłości u mnie minus tysiącDziewczyny, zapytam wprost- jak u Was ze sprawami damsko-męskimi?
U mnie libido minus sto
Ja miałam dzisiaj wizytę i maleństwo miało tętno 183. Lekarz powiedział że to jest prawidłowe. I że to jest zmienna uchwycona w danym momencie i teraz jest 180 a za 10 minut może być 160. Więc spokojnie, u Ciebie na pewno będzie wszystko w porządkuFajnie, że już jesteście po prenatalnych to jest taki moment, gdzie można troszkę odsapnąć. Ja mam dopiero 9 sierpnia, więc jeszcze troszkę poczekam, a wizytę 4 sierpnia i jestem bardzo ciekawa czy już to tętno się unormowało.