reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja mam wrażenie że mój czas stoi w miejscu. Dziś 10+3 a moje dni są takie same 😒mdłości, mdłości, mdłości.... Chociaż już nie wymiotuję od jakiegoś czasu, więc chociaż dobre i to. Ale mdłości w zasadzie mam całe dnie. Czekam na 2 trymestr jak na zbawienie 🙏😅

Ja mam wrażenie że mój czas stoi w miejscu. Dziś 10+3 a moje dni są takie same 😒mdłości, mdłości, mdłości.... Chociaż już nie wymiotuję od jakiegoś czasu, więc chociaż dobre i to. Ale mdłości w zasadzie mam całe dnie. Czekam na 2 trymestr jak na zbawienie 🙏😅
Mam to samo 🙈 boję się cokolwiek zjeść bo po pierwszym kęsie odnoszę wrażenie że jednak nie na to miałam ochotę i zaczyna mnie mdlić. Mam nadzieję że niebawem to się zmieni bo póki co zamiast tyć mam 3kg na minusie.

Mam to samo 🙈 boję się cokolwiek zjeść bo po pierwszym kęsie odnoszę wrażenie że jednak nie na to miałam ochotę i zaczyna mnie mdlić. Mam nadzieję że niebawem to się zmieni bo póki co zamiast tyć mam 3kg na minusie.
Jak nie zjem to jest mi strasznie niedobrze, a ssie mnie potwornie średnio co godzinę. Mało co mogę jeść niestety, tylko niektóre rzeczy. Całe szczęście już nie wymiotuję, bo przez to schudłam 4 kg. No i te mdłości całe dnie... Brr

Ja też mam bezsenność, od początku ciąży miałam tylko jedna drzemkę w trakcie dnia. A to już 9 tygodni. Strasznie się mecze, ale moja bezsenność wynika z zamartwiania się czy wszystko dobrze
Będzie dobrze 🥰, zobaczysz, ja się cieszę z każdego kolejnego rozpoczetego tygodnia, czekam do badań genetycznych 13 sierpnia 🙂 przesyłam pozytywne wibracje 🤗🤗🤗

reklama
Mam pytanie, do dziewczyn, które już mają dzieci: jeśli po pierwszym usg prenatalnym lekarz określił Wam już płeć to zawsze się ona potwierdziła potem, czy różnie to bywa? [emoji846]
Mi się też potwierdziło po pierwszych prenatalnych, później na drugich to samo i moja lekarka kilka tyg później też mówiła że chłopak. Zobaczymy teraz.

Do góry