reklama
wiola0904
Fanka BB :)
Powodzenia kochana!!! Trzymamy mocno kciukiWidziałyście wczoraj juz sie kwietniowki pojawiły
Gosia Rumi
Czyli jednak ten czas trochę LECIWidziałyście wczoraj juz sie kwietniowki pojawiły
Powodzenia na badaniach! Daj nam znać
Lusia04
Moderator
A dopiero my się poznawaliśmyWidziałyście wczoraj juz sie kwietniowki pojawiły
Będzie dobrze powodzenia !Juz czekam pod gabinetem
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Ja mam wrażenie że mój czas stoi w miejscu. Dziś 10+3 a moje dni są takie same mdłości, mdłości, mdłości.... Chociaż już nie wymiotuję od jakiegoś czasu, więc chociaż dobre i to. Ale mdłości w zasadzie mam całe dnie. Czekam na 2 trymestr jak na zbawienie
Mam to samo boję się cokolwiek zjeść bo po pierwszym kęsie odnoszę wrażenie że jednak nie na to miałam ochotę i zaczyna mnie mdlić. Mam nadzieję że niebawem to się zmieni bo póki co zamiast tyć mam 3kg na minusie.Ja mam wrażenie że mój czas stoi w miejscu. Dziś 10+3 a moje dni są takie same mdłości, mdłości, mdłości.... Chociaż już nie wymiotuję od jakiegoś czasu, więc chociaż dobre i to. Ale mdłości w zasadzie mam całe dnie. Czekam na 2 trymestr jak na zbawienie
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Jak nie zjem to jest mi strasznie niedobrze, a ssie mnie potwornie średnio co godzinę. Mało co mogę jeść niestety, tylko niektóre rzeczy. Całe szczęście już nie wymiotuję, bo przez to schudłam 4 kg. No i te mdłości całe dnie... BrrMam to samo boję się cokolwiek zjeść bo po pierwszym kęsie odnoszę wrażenie że jednak nie na to miałam ochotę i zaczyna mnie mdlić. Mam nadzieję że niebawem to się zmieni bo póki co zamiast tyć mam 3kg na minusie.
Będzie dobrze , zobaczysz, ja się cieszę z każdego kolejnego rozpoczetego tygodnia, czekam do badań genetycznych 13 sierpnia przesyłam pozytywne wibracjeJa też mam bezsenność, od początku ciąży miałam tylko jedna drzemkę w trakcie dnia. A to już 9 tygodni. Strasznie się mecze, ale moja bezsenność wynika z zamartwiania się czy wszystko dobrze
reklama
agabaj92
Mi się też potwierdziło po pierwszych prenatalnych, później na drugich to samo i moja lekarka kilka tyg później też mówiła że chłopak. Zobaczymy teraz.Mam pytanie, do dziewczyn, które już mają dzieci: jeśli po pierwszym usg prenatalnym lekarz określił Wam już płeć to zawsze się ona potwierdziła potem, czy różnie to bywa? [emoji846]