reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja tez po wizycie, ale nie bylo prenatalnego [emoji85] dzis mamy co prawda 11+5 ale z om 10+6 i p.dr odeslala mnie na usg do swojego brata w przyszlym tyg bo dzis moglo by nie widac wszystkiego a ona jedzie na urlop... a ja tak chcialam prenatalne przed jej urlopem zamiast zapisac sie zaraz po [emoji28] za to narazie wszystkie wyniki super i tarczyca i cukier co w poprzedniej ciazy nie wygladalo najlepiej..

Ja tez po wizycie, ale nie bylo prenatalnego [emoji85] dzis mamy co prawda 11+5 ale z om 10+6 i p.dr odeslala mnie na usg do swojego brata w przyszlym tyg bo dzis moglo by nie widac wszystkiego a ona jedzie na urlop... a ja tak chcialam prenatalne przed jej urlopem zamiast zapisac sie zaraz po [emoji28] za to narazie wszystkie wyniki super i tarczyca i cukier co w poprzedniej ciazy nie wygladalo najlepiej..
Każda z nas tu niecierpliwa ale może dobrze ze lekarka przełożyła. Może za tydzień wynik będzie bardziej miarodajny? A poza tym już za tydzień znowu podgladniesz malucha taki plus 😁
A ja nie miałam dziś tych prenatalnych 😭😭😭
Jeny co się stalo?

Dlaczego? Co się stało? Przełożyli? 😟
Dostałam od swojego gin listę miejsc gdzie u nas robią bezpłatne prenatalne. Zadzwoniłam i umówiłam się do najbliższego punktu do volumed w Suchej Beskidzkiej na dziś na 12, wczoraj dzwoniła pani przełożyć na 13. Zajechałam a babka w rejestracji zdziwiona, że doktora od prenatalnych była wczoraj i jest raz w tygodniu, że mojego nazwiska w ogóle nie miała i też do mnie nie dzwoniła. Podałam jej nr na który dzwonilam i z którego dzwonili a ona, że to nr volumed ale Kraków 😱😱 patrze przy niej bo miałam przy sobie na tą listę a tam jak byk ten nr przy Suchej a na Kraków inny a ona, że nie nie poradzi, że już mnie nie zapisze bo za tydzień u nich będzie za późno na prenatalne bo juz wysoko jestem

Dostałam od swojego gin listę miejsc gdzie u nas robią bezpłatne prenatalne. Zadzwoniłam i umówiłam się do najbliższego punktu do volumed w Suchej Beskidzkiej na dziś na 12, wczoraj dzwoniła pani przełożyć na 13. Zajechałam a babka w rejestracji zdziwiona, że doktora od prenatalnych była wczoraj i jest raz w tygodniu, że mojego nazwiska w ogóle nie miała i też do mnie nie dzwoniła. Podałam jej nr na który dzwonilam i z którego dzwonili a ona, że to nr volumed ale Kraków 😱😱 patrze przy niej bo miałam przy sobie na tą listę a tam jak byk ten nr przy Suchej a na Kraków inny a ona, że nie nie poradzi, że już mnie nie zapisze bo za tydzień u nich będzie za późno na prenatalne bo juz wysoko jestem
A to masz kochana skierowanie? Próbowałaś dzwonic po tych innych punktach?

O jaaa ale zamieszanie... Strasznie mi przykro. I tylko nerwy ciągle... A który masz dokładnie tc? Może w poniedziałek czy wtorek ktoś by Cię od ręki przyjął? A prywatnie wchodzi w grę? Bo prywatnie na pewno znajdziesz jakiś termin od ręki tym bardziej jak przedstawisz jaka sytuacja...

reklama
O matko.. który masz tydzien? Spróbuj podzwonić po innych, Ew. Prywatne wchodzą w grę jesli Ci zalezy na tych badaniach. Powinni od ręki umówić termin. Domyślam się, jaka musisz byc wściekła 😔

Do góry