reklama
Sojka
Fanka BB :)
Tak, ciąża pojedyncza. Dostałam luteinę i generalnie do obserwacji. Jest duży krwiak, ale podobno nie ma się już czym bardzo martwić.super czyli pojedyncza ciąża?
Sojka
Dzięki :-) Domyślam się co czujesz, trzymam kciuki! Będzie dobrze, najważniejsze to być dobrej myśli :-)Hej Dziewczyny
Czytam, póki co się nie udzielałam, ale bardzo się cieszę Sojka że się udało
Ja jutro mam wizytę u gin, u mnie 8t2d i mega się stresuje, ale dodało mi to trochę otuchy
Lusia04
Moderator
Hej maleństwo dopiero szłyśmy na 1 badania a tu już pierwsze prenatalne będą za chwilęJa już po, wszystko dobrze za trzy tygodnie prenatalne Fajnie się wiercił groszek na usg
O której masz wizytę żebyśmy mogły trzymać kciukiHej Dziewczyny
Czytam, póki co się nie udzielałam, ale bardzo się cieszę Sojka że się udało
Ja jutro mam wizytę u gin, u mnie 8t2d i mega się stresuje, ale dodało mi to trochę otuchy
Sojka
Oj tak, limit stresu wykorzystany! Coraz więcej tych słodkich fotek :-) Trzymam za Was wszystkie kciuki, naprawdę bardzo mi dzisiaj pomogłyście!A to u mnie też nawet w ten sposób nie sprawdzali. Odliczam już do wizyty prenatalnej i wtedy się wszystkiego dowiem na razie dziecię rośnie i to najważniejsze.
Sojka! Piękne maleństwo! Tak się cieszę, że wszystko dobrze. Stresu się najadlaś na poczatku tej ciąży więc teraz już będzie wszystko pięknie. Limit nerwow wykorzystałaś na całą ciaze.
Spokojnej ciąży kochana
Ile tu dzisiaj slodkich zdjęć maluszków
Dzoana91
Początkująca w BB
O 14:30, ale moja lekarka lubi mieć czasem obsuwę więc zobaczymy o której wejdęHej maleństwo dopiero szłyśmy na 1 badania a tu już pierwsze prenatalne będą za chwilę
O której masz wizytę żebyśmy mogły trzymać kciuki
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Umówiłam się na 9 sierpnia na prenatalne. Mam nadzieję, że tak jak piszecie ta czynność serca zwolni i będzie dobrze.
@Mahoniowa jak dzisiejsze USG?
reklama