reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Po porodzie też nie jest lepiej bo człowiek
Super 😊
Tak do jednego innego niż mój lekarz bo on nie ma certyfikatu
Ja robiłam w Bielsku w galenie w poprzedniej ciąży. I teraz też będę robić tam. Nie mam porównania z innymi
Dziękuję! No moja jest polecana właśnie ze względu na badania prenatalne, jedna z lepszych w Łodzi.

reklama
Hej dziewczyny możecie mi polecić sprawdzona klinikę chodzi o badania prenatalne 🙂
Okolice Kraków, Bielsko-Biała
Ja Ci mogę polecić w Wadowicach, super pani doktor, pracuje tez na Ujastku w Krakowie a w dodatku w tym roku kupiła nowe usg z 2021r specjalnie do badań prenatalnych. Doktor Iwona Hankus Han-Medica

Po wizycie. 7+1. Niby wszystko ok, ale jednak coś nie tak.
Ogólnie jeśli chodzi o bejbika to rośnie i bije serduszko 😍 ale mam krwiaka 😞 dostałam Duphaston i za trzy tygodnie kolejna wizyta i zobaczymy czy się wchłonie czy co... Czy któraś z was ma podobnie?
IMG_20210708_162316.jpg

Po wizycie. 7+1. Niby wszystko ok, ale jednak coś nie tak.
Ogólnie jeśli chodzi o bejbika to rośnie i bije serduszko 😍 ale mam krwiaka 😞 dostałam Duphaston i za trzy tygodnie kolejna wizyta i zobaczymy czy się wchłonie czy co... Czy któraś z was ma podobnie?
Zobacz załącznik 1291999
Nie stresuj się na zapas. Ja mam torbiel gładko ścienna 3x3,5 cm. Cały czas biorę duphaston. Gin powiedział że liczy że albo pęknie albo się wchłonie. Póki co nie rośnie i mam się nie martwić.

Hej
Ja mialam torbiel 6 cm na prawym jajniku. Dowiedziałam sie o niej razem z ciaza. Dostałam duphaston konska dawke 4tabsy potem bralam 2. Lekarz który proeadzil moja ciaze od razu mnie uspokil ze zdarza sie i to czesto, operacyjnie zdarzylo mu sie moze z dwa razy usuwac. Konkluzja hyla taka ze do 12 powinna się wchlonac i voila 10tc torbiel ma 3cm i sie zapada. Także bierz dupka i biedzie ok.

reklama
Do góry