mi po usg zmienił się na 8 lutegoMoże moglibyśmy zaktualizować listę? Większość jest już po usg więc termin mniej więcej znany, część odeszła na styczeń, z niektórymi się porzegnalysmy
ja mam termin 23 luty z usg
reklama
MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Nie no myślę o lutym 10msc to i ja nie dam rady nosićBędzie dobrze
O to może być termin na marzec ale i tak bliźniaki zawsze wcześniej się rodzą
Lusia04
Moderator
O kurde to ja czytać nie umiem byłam przekonana że napisałaś że była mowa o 27 lutym a ty pisałaś styczeńNie no myślę o lutym 10msc to i ja nie dam rady nosić
Fasolkowoooo
mnie od czasu bolał, teraz jestem w 10 tygodniu i też od czasu do czasu boliHej dziewczyny powiedzcie mi bolało was podbrzusze w 9 tygodniu tak jak na okres ? Tak mnie coś nudzi od godziny nie wiem czy to normalne
Fasolkowoooo
A ja mam dziewczyny pytanie z innej beczki, bylam dzis na morfologii itd i przy okazji dla świętego spokoju sprawdzę czy poziom beta HCG jest w normie... Dostałam już wyniki wyniki beta HCG wyszedł w normie przy moim 10 tygodniu ponad 124 tysięcy jednostek, natomiast porownalam je z wynikiem kiedy był 8 tydzień i było ponad 131tysiecy jednostek... Uważacie ze powinnam za dwa dni powtórzyć i sprawdzić czy spada? Zdaje sobie sprawę że między jednym a drugim wynikiem to niecały miesiąc odstępu natomiast nadal jakos martwi mnie to że jest mniejszy wynik już zaczynam świrować
Butterfly.
podobno po ok.7 tyg hcg świruje i nie powinno robić się przyrostu bo już tak nie wzrasta a wyniki robione w tym samym laboratorium? wszystko jest OK nie ma co się stresować ja też sobie tłumaczę ból w podbrzuszu że jest to normalne nic się nie dzieje nie ma co stresować się na zapas ❤A ja mam dziewczyny pytanie z innej beczki, bylam dzis na morfologii itd i przy okazji dla świętego spokoju sprawdzę czy poziom beta HCG jest w normie... Dostałam już wyniki wyniki beta HCG wyszedł w normie przy moim 10 tygodniu ponad 124 tysięcy jednostek, natomiast porownalam je z wynikiem kiedy był 8 tydzień i było ponad 131tysiecy jednostek... Uważacie ze powinnam za dwa dni powtórzyć i sprawdzić czy spada? Zdaje sobie sprawę że między jednym a drugim wynikiem to niecały miesiąc odstępu natomiast nadal jakos martwi mnie to że jest mniejszy wynik już zaczynam świrować
Fasolkowoooo
tak zawsze robię w tym samym laboratorium, już teraz to mi się płakać ze stresu zachciało czy wszystko jest ok a wizyta dopiero 20 lipcapodobno po ok.7 tyg hcg świruje i nie powinno robić się przyrostu bo już tak nie wzrasta a wyniki robione w tym samym laboratorium? wszystko jest OK nie ma co się stresować ja też sobie tłumaczę ból w podbrzuszu że jest to normalne nic się nie dzieje nie ma co stresować się na zapas ❤
Beta pod koniec pierwszego trymestru zaczyna spadać, nie masz się czym martwić [emoji6]
A ja mam dziewczyny pytanie z innej beczki, bylam dzis na morfologii itd i przy okazji dla świętego spokoju sprawdzę czy poziom beta HCG jest w normie... Dostałam już wyniki wyniki beta HCG wyszedł w normie przy moim 10 tygodniu ponad 124 tysięcy jednostek, natomiast porownalam je z wynikiem kiedy był 8 tydzień i było ponad 131tysiecy jednostek... Uważacie ze powinnam za dwa dni powtórzyć i sprawdzić czy spada? Zdaje sobie sprawę że między jednym a drugim wynikiem to niecały miesiąc odstępu natomiast nadal jakos martwi mnie to że jest mniejszy wynik już zaczynam świrować
reklama
Butterfly.
wszystko jest dobrze nie stresuj siętak zawsze robię w tym samym laboratorium, już teraz to mi się płakać ze stresu zachciało czy wszystko jest ok a wizyta dopiero 20 lipca