reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej dziewczyny powiedzcie mi bolało was podbrzusze w 9 tygodniu tak jak na okres ? Tak mnie coś nudzi od godziny 🤔 nie wiem czy to normalne 🤷🏼‍♀️

A ja mam dziewczyny pytanie z innej beczki, bylam dzis na morfologii itd i przy okazji dla świętego spokoju sprawdzę czy poziom beta HCG jest w normie... Dostałam już wyniki wyniki beta HCG wyszedł w normie przy moim 10 tygodniu ponad 124 tysięcy jednostek, natomiast porownalam je z wynikiem kiedy był 8 tydzień i było ponad 131tysiecy jednostek... Uważacie ze powinnam za dwa dni powtórzyć i sprawdzić czy spada? Zdaje sobie sprawę że między jednym a drugim wynikiem to niecały miesiąc odstępu natomiast nadal jakos martwi mnie to że jest mniejszy wynik :( już zaczynam świrować

A ja mam dziewczyny pytanie z innej beczki, bylam dzis na morfologii itd i przy okazji dla świętego spokoju sprawdzę czy poziom beta HCG jest w normie... Dostałam już wyniki wyniki beta HCG wyszedł w normie przy moim 10 tygodniu ponad 124 tysięcy jednostek, natomiast porownalam je z wynikiem kiedy był 8 tydzień i było ponad 131tysiecy jednostek... Uważacie ze powinnam za dwa dni powtórzyć i sprawdzić czy spada? Zdaje sobie sprawę że między jednym a drugim wynikiem to niecały miesiąc odstępu natomiast nadal jakos martwi mnie to że jest mniejszy wynik :( już zaczynam świrować
podobno po ok.7 tyg hcg świruje i nie powinno robić się przyrostu bo już tak nie wzrasta a wyniki robione w tym samym laboratorium? ;) wszystko jest OK nie ma co się stresować ja też sobie tłumaczę ból w podbrzuszu że jest to normalne nic się nie dzieje nie ma co stresować się na zapas ❤

podobno po ok.7 tyg hcg świruje i nie powinno robić się przyrostu bo już tak nie wzrasta a wyniki robione w tym samym laboratorium? ;) wszystko jest OK nie ma co się stresować ja też sobie tłumaczę ból w podbrzuszu że jest to normalne nic się nie dzieje nie ma co stresować się na zapas ❤
tak zawsze robię w tym samym laboratorium, już teraz to mi się płakać ze stresu zachciało czy wszystko jest ok a wizyta dopiero 20 lipca :(

Beta pod koniec pierwszego trymestru zaczyna spadać, nie masz się czym martwić [emoji6]
Screenshot_20210707-212545_Chrome.jpeg

reklama
Do góry