reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Nas poniosło na rocznicę slubu 😂 chciałam 2 dziecko ale dopiero zacząć się starać koło sierpnia 😂 ale cieszę się że tak się stało. Ale juz koniec produkcji dzieci 😂
Takkk😄

Ja Laski wpadłam na zakupy do Amazon 🤣
Zamowilam zestaw pomadek z Kredkami primerem
Mascara
Podklad puder primer
I jeszcze chodza za mna cienie, neonowe lakiery do paznokci i blender 🤣
I tak wpierw mysle ze chce zwykly normalny ale za Chwile patrze cena tych z dodatkowymi funkcjami nie jest duzo. Wyższa haha masakra

reklama
Udało się pobrać krew za pierwszym razem. Mała rzecz a cieszy. Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości. A tu ledwo dzisiaj dojechałam do laboratorium i z powrotem tragedia. I cały czas. Z dnia na dzień. Mąż wykrakał, bo mówił że między 9 a 11 tyg mogą się pojawić. A jutro wg usg 9+0 wg miesiączki 9+6… Niech on już lepiej się nic nie odzywa tylko remontuje chatę. Jeszcze mi wymioty przepowiada. Dzięki za dołączenie do grupy na fb 🙂

Udało się pobrać krew za pierwszym razem. Mała rzecz a cieszy. Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości. A tu ledwo dzisiaj dojechałam do laboratorium i z powrotem tragedia. I cały czas. Z dnia na dzień. Mąż wykrakał, bo mówił że między 9 a 11 tyg mogą się pojawić. A jutro wg usg 9+0 wg miesiączki 9+6… Niech on już lepiej się nic nie odzywa tylko remontuje chatę. Jeszcze mi wymioty przepowiada. Dzięki za dołączenie do grupy na fb 🙂
Super że się udalo za pierwszym razem. O kurde jakiś jasnowidz 😂 mój mi tylko przepowiada chłopaka bo mówi że całkiem inna jestem podczas tej ciąży i ładnie wyglądam. Nie wiem czy to mam uważać za komplement 😂 czy odrazu się obrazić że uważa że brzydko wyglądałam w ciąży z Córką 😂

Dobre :)
Mi tak mąż 3 porody wywróżył.. Ze na weekend 😄 tzn. To byla jego zapowiedz ze dopiero jak wroci z pracy pod koniec Tygodnia
Pt. Pt. Sobota. 😂

Dobre :)
Mi tak mąż 3 porody wywróżył.. Ze na weekend 😄 tzn. To byla jego zapowiedz ze dopiero jak wroci z pracy pod koniec Tygodnia
Pt. Pt. Sobota. 😂
Może mężczyźni mają jakiś dar przewidywania 😂

Nic dziś nie zrobiłam jeszcze oprócz ugotowania makaronu no i zabawy z córką. Jakis len dziś się wkradł do mnie

Super że się udalo za pierwszym razem. O kurde jakiś jasnowidz 😂 mój mi tylko przepowiada chłopaka bo mówi że całkiem inna jestem podczas tej ciąży i ładnie wyglądam. Nie wiem czy to mam uważać za komplement 😂 czy odrazu się obrazić że uważa że brzydko wyglądałam w ciąży z Córką 😂
Dobre 😁 a mi przepowiada że córka bo ładniej wyglądam…🙃 tłumaczę mu że to na odwrót ale on i tak swoje. No i w sobotę miałam ochotę na słodkie, i też że będzie dziewczynka razem z teściową. Tylko że ja raz na miesiąc ogólnie mam ochotę na trochę cukru a tak poza tym mogłoby dla mnie nie istnieć. Tylko że oni chcą dziewczynkę a mi wszystko jedno więc niech się bawią w przepowiadanie jak im to sprawia radość 😊

Ja dzisiaj byłam na izbie przyjęć w szpitalu że skierowaniem które dostałam w piątek, ponownie wykonano mi USG które potwierdziło puste jajo, zabieg łyżeczkowania mam w przyszły poniedziałek, wcześniej spotkanie z anastezjologiem oraz czopek na zmiękczenie i rozwarcie szyjki macicy.
Trzymajcie kciuki by zabieg odbył się bez powikłań bo niestety takowe istnieją 🤷🏼‍♀️

Ja dzisiaj byłam na izbie przyjęć w szpitalu że skierowaniem które dostałam w piątek, ponownie wykonano mi USG które potwierdziło puste jajo, zabieg łyżeczkowania mam w przyszły poniedziałek, wcześniej spotkanie z anastezjologiem oraz czopek na zmiękczenie i rozwarcie szyjki macicy.
Trzymajcie kciuki by zabieg odbył się bez powikłań bo niestety takowe istnieją 🤷🏼‍♀️
Przykro mi. Ja wiele lat temu miałam łyżeczkowanie. Z tym że ja byłam w szoku po poronieniu jakoś 13 tydzień i od razu wzięli mnie na zabieg. Nie miałam czasu pomyśleć. Sam zabieg i po zabiegu nic nie bolało. Najgorzej wspominam że ciągle przyłaziła psycholog czy psychiatra, nie pamiętam, bo wielce miałam ochotę zwierzać się obcej babie. Chciałam jak najszybciej do domku się wypłakać i porozpaczać.

reklama
Bardzo mi przykro 😔

Do góry