reklama
Lusia04
Moderator
Hej. A w jakim wieku łobuzy?Dzień dobry ! Można dołączyć ?Nazywam się Natalia mam 30l . I jestem w 3ciazy ! Niespodzianka nam się przytrafiła po 9l małżeństwa mam już w domu dwóch łobuzów
Bangsa wiem że nie jest wskazane głaskanie brzucha ,ja to robię w każdej ciazy.a jak już brzuch był duzy to stukalam do niego i czekałam na odpowiedź maluszka
Ja też glaskam a później stukam żeby odpowiedział dzidziuś
Ja_niagara
Fanka BB :)
Super, że widziałaś serduszko, brawa dla mężaSame pyszności dziewczyny
U mnie mix salat jak na razie bo leżę
Padłam
Laski mąż sprawił mi miłą niespodzianke i dzis z rana zabrał mnie na usg. Nic sie skubany nie zdradzil do dzisiejszego poranka
Dzidziulkowi pieknie bije serduszko. Z om mam 7t2d a z pomiarów 7t4d i termin na 16 luty... Tylko po tym badaniu dziwne mnie brzuch boli.. Nie powiem ze sprawdzała tez jajniki itd i czasem Wrecz lekko bolesne bylo to ruszanie główica na wszystkie strony stresujace to było wrr
I lepiej bylo dzidziulka widac a wydrukowala takie dziwne zdjęcie
Takze teraz kolejne usg 9sierpnia na okolo 12/13tydz juz w szpitalu .
Witaj, rozgość się w jakim wieku masz dzieci? I skąd jesteś? U mnie tez niespodziewanie będzie trzecie po 9 latach małżeństwaDzień dobry ! Można dołączyć ?Nazywam się Natalia mam 30l . I jestem w 3ciazy ! Niespodzianka nam się przytrafiła po 9l małżeństwa mam już w domu dwóch łobuzów
Bangsa wiem że nie jest wskazane głaskanie brzucha ,ja to robię w każdej ciazy.a jak już brzuch był duzy to stukalam do niego i czekałam na odpowiedź maluszka
FitMum
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania.Mi wychodzi różnie, między 17 a 24 luty. Pewnie więcej się dowiem po badaniach jutro.
Ja smarujac brzuszek cos tam gladzilam.. Jak byl już duzy to mniej po prostu badz wlasnie zaczepialam stukając
DziękiSuper, że widziałaś serduszko, brawa dla męża
Witaj, rozgość się w jakim wieku masz dzieci? I skąd jesteś? U mnie tez niespodziewanie będzie trzecie po 9 latach małżeństwa
agabaj92
A byłaś już u lekarza?Mi z Om wychodzi na 21 to prawie koniec lutego [emoji85]
MarzenaBejbiki
Co do snów to ja od kad w ciąży jestem to prawie same erotyki się mi śnią nie powiem bardzo ciekawe i bardzo realnehe he
We wtorek mam wizytęA byłaś już u lekarza?
reklama
agabaj92
Ja mam za tydzień w czwartek dopieroWe wtorek mam wizytę