Nie nic mu nie mówiłam.U Ciebie jest chociaż żółtkowy, a u mnie kompletnie nic. A ile ma pęcherzyk? I mówiłaś lekarzowi, że już byłaś wcześniej i wtedy też był tylko żółtkowy?
reklama
klaudusia21
Fanka BB :)
U mnie niestety taka sama sytuacja, w poniedziałek szpitalJak tam Twoja sytuacja?
Ankosik
To co teraz? Jeszcze raz idziesz do poprzedniego lekarza?Nie nic mu nie mówiłam.
Ankosik
Trzymaj się Kochana :* wiem , że jest trudno,ale dasz radeU mnie niestety taka sama sytuacja, w poniedziałek szpital
Cześć Wszystkim, caly czas czytam. Ja juz mam odstawiony duphaston, krwiaka nie ma i wrócilam do pracy co prawda lekarz uwaza, ze powinnam sobie odpuścić, ale jesteśmy umówieni, że sprobuje i jak będę się zle czuła, to mam dzwonić. Lubię swoją pracę, poza tym chciałabym korzystać normalnie z wakacji. Po długich staraniach i przygodach po drodze siedzenie w domu źle na mnie wpływa, myślę i stresuje się.
Termin z usg i om 08.02, dzidziuś rośnie, serduszko bije, prenatalne 29.07
Pustych pęcherzyków współczuje i wspieram całym serduchem, pozytywnych wizyt gratuluję.
Termin z usg i om 08.02, dzidziuś rośnie, serduszko bije, prenatalne 29.07
Pustych pęcherzyków współczuje i wspieram całym serduchem, pozytywnych wizyt gratuluję.
Matko co Ty? Opisz jak to u Ciebie wygląda?U mnie niestety taka sama sytuacja, w poniedziałek szpital
Tak czekam do wizyty 13.07. To będzie ciężki czas. Może w przyszłym tygodniu coś jeszcze się uda umówićTo co teraz? Jeszcze raz idziesz do poprzedniego lekarza?
FitMum
Ja dziś dziewczyny jestem totalnie jak wyplute flaki. Z rana po śniadaniu wiecej przelezalam, podrzemałam przed praca jesli mozna nazwac co chwile wstawanie do dziecka leżeniem czy drzemaniem. Wrocilam z pracy i dalej gdzie usiade to oczy mi sie zamykaja. No tragedia!!! Mąż dzis wszystko ogarnia. Dobrze ze wczoraj napichcilam bo dzis nie zrobilam nic. Brzuszek wrazliwy i od tego wszystkiego juz mnie chyba głowa zaczęła boleć. Ale zmobilizować mi sie ciezko.
Mąż zrobił leczo i sie najadłam jak swinka. A teraz zabrał dzieci na łyżwy ale zeby nie bylo tak cicho i kolorowo Najmlodszy ze mną
Mahoniowa Klaudusia tak mi przykro nie tak mialo byc
Mam nadzieję Mahoniowa że może jest jeszcze jakaś szansa
A jak sie czujesz?
Mąż zrobił leczo i sie najadłam jak swinka. A teraz zabrał dzieci na łyżwy ale zeby nie bylo tak cicho i kolorowo Najmlodszy ze mną
Mahoniowa Klaudusia tak mi przykro nie tak mialo byc
Mam nadzieję Mahoniowa że może jest jeszcze jakaś szansa
A jak sie czujesz?
reklama
_white_wall
bardzo wam współczuję [emoji3064] szczerze do tej pory nie zdawałam sobie sprawy jak wiele kobiet to spotyka, a tu w naszym małym gronie juz kilka nieszczęść trzymajcie się[emoji174]