reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Pęcherzyk wogole nie drgnął ?Jest żółtkowy ale 4 dni temu też był. Za to że spłaszczonego pęcherzyka zrobił się okrąglutki. I wymiary ma takie same. W opisie napisane że ciąża młodsza o 7 dni niż termin miesiaczki. A ja miałam idealnie owulacje nie przesunęła się na pewno.
Ehhh no i co lekarz wogole powiedział ? Co masz robić dalej ? A wg miesiączki który tc ?
@klaudusia21 jak tam u Ciebie i innych wizytujących?
Jak tam Twoja sytuacja?U mnie niestety nie ma dobrych wieści, pęcherzyk jest dalej całkiem pusty i ma już ponad 2 cm, w poniedziałek idę dla własnego sumienia i 100 procentowej pewności powtórzyć USG u innego lekarza i jeśli diagnoza się potwierdzi to w środę do szpitala
Ankosik
Swoje przeryczałam, ale już się pogodziłam z sytuacją. Jestem jeszcze umówiona na poniedziałek do innego lekarza, ale to tylko dla spokoju mojego sumienia. A w środę ginekolog do którego chodzę prywatnie ma dyżur w szpitalu i jestem tam z nim umówiona. Będzie próbować wywołać poronienie farmakologicznie, a jak się nie uda to łyżeczkowanieJak tam Twoja sytuacja?
Do mnie jeszcze nie dociera. Zimno mi się tylko zrobiło ze stresu. No nic nie zrobimy niestety dobrze ze weekend to w domu przesiedzę.Swoje przeryczałam, ale już się pogodziłam z sytuacją. Jestem jeszcze umówiona na poniedziałek do innego lekarza, ale to tylko dla spokoju mojego sumienia. A w środę ginekolog do którego chodzę prywatnie ma dyżur w szpitalu i jestem tam z nim umówiona. Będzie próbować wywołać poronienie farmakologicznie, a jak się nie uda to łyżeczkowanie
Ankosik
U Ciebie jest chociaż żółtkowy, a u mnie kompletnie nic. A ile ma pęcherzyk? I mówiłaś lekarzowi, że już byłaś wcześniej i wtedy też był tylko żółtkowy?Po 4 dniach jak był żółtkowy to powinien już być zarodek z mojej wiedzy. Tamtym razem był płaski pęcherzyk i miał tyle samo a dzisiaj był okrągły.
reklama
Ankosik
U mnie wczoraj wieczorem było gorąco, a ja siedziałam w dresie pod kocem także bardzo dobrze Cię rozumiem. To moja pierwsza ciąża, wiem że nie było tam zarodka, więc racjonalnie sobie tłumacze, że lepiej tak niż jakby serduszko miało przestać bić. Ale o tak to trudne, szczególnie że bardzo się już cieszyłam na myśl, że zostane mamą.Do mnie jeszcze nie dociera. Zimno mi się tylko zrobiło ze stresu. No nic nie zrobimy niestety dobrze ze weekend to w domu przesiedzę.