reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Mam tak samo.. mdłości są okropne, wymiotować nie dam rady chociaż czasami chciałabym wszystko zwrócić i poczuć się lepiej.. we środę jedziemy do Krakowa i Zakopanego, mamy około 500 km [emoji85] aż się boję drogi i czy później będzie wszystko ok. Mamy zamiar pochodzić trochę po górach
ja właśnie codziennie wymiotuję, przed ciążą prawie nigdy nie wymiotowałam, a teraz nie jestem w stanie nad tym zapanować, ale rzeczywiście przynosi ulgę

oo nie wyobrażam sobie teraz jechać tylko kilome [emoji85] powodzenia, oby obyło się bez większych dolegliwości i wypoczynek się udał [emoji2]

.

ja jak na razie zrezygnowałam z lotu do PL mimo że ostatni raz byłam we wrześniu:( no ale wiem że nie dałabym rady, mam nadzieję, że we wrześniu/ październiku się uda

reklama
O kawa tez mi zaczęła juz smakowac. Za to mam straszne hustawki nastroju.
Dzis calkiem ok, nawet obiad zacny... Krem z białych warzyw i placki z cukinii.
Dzis rano bylam w labo zrobić badania... Koszt 540zl...bozeee poryczalam sie ze zlosci jak wróciłam ze to wszystko tyle kosztuje[emoji3064]
ostatnio sobie zrobiłam placki z cukinii, uwielbiam
ale ogólnie gotować mi się kompletnie nie chce [emoji28] przez to, że jest tak gorąco, moja kuchnia ma mikrookienko i nie ma tam czym oddychać

.

kurczę chodzisz prywatnie? wiem że dziewczyny idą specjalnie do gin na nfz żeby mieć te badania za darmo,, ja tu u mnie płaciłam triche ponad 70lir czyli jakieś 35zł za wszystkie badania w takim pół-prywatnym szpitalu (częściowo jakby polskie nfz, częściowo się płaci, w prywatnych klinikach wizyty koło 600lir, ja za moje 4 póki co płaciłam 230 chyba)

ostatnio sobie zrobiłam placki z cukinii, uwielbiam
ale ogólnie gotować mi się kompletnie nie chce [emoji28] przez to, że jest tak gorąco, moja kuchnia ma mikrookienko i nie ma tam czym oddychać

.

kurczę chodzisz prywatnie? wiem że dziewczyny idą specjalnie do gin na nfz żeby mieć te badania za darmo,, ja tu u mnie płaciłam triche ponad 70lir czyli jakieś 35zł za wszystkie badania w takim pół-prywatnym szpitalu (częściowo jakby polskie nfz, częściowo się płaci, w prywatnych klinikach wizyty koło 600lir, ja za moje 4 póki co płaciłam 230 chyba)
No chodze prywatnie właśnie, te badania sa tylko raz no ale kurcze... U mnie w mieście nie ma nawet gin na nfz.

O kawa tez mi zaczęła juz smakowac. Za to mam straszne hustawki nastroju.
Dzis calkiem ok, nawet obiad zacny... Krem z białych warzyw i placki z cukinii.
Dzis rano bylam w labo zrobić badania... Koszt 540zl...bozeee poryczalam sie ze zlosci jak wróciłam ze to wszystko tyle kosztuje🥺
Gosia gdzie robisz badania? W Diagnostyce?

reklama
Do góry