reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja też w poniedziałek idę na badania. Zliczyłam ile ich muszę zrobić- 16. Znowu dostanę zapewne rabat za taką ilość 🤣 boje się okropnie tego pobierania, mam żyły głęboko osadzone i jest problem z pobieraniem. Na prawej ręce jest jedynie widoczna mała żyła. Kiedyś 2 razy mi się pielęgniarka wbijała w żyłę i krew nie leciała, przyszła inna i dopiero wtedy poszło. Już się stresuje na samą myśl.

Dziewczyny planujecie robić testy genetyczne typu Nifty?
Jak wyjdzie coś nie tak w prenatalnych to będę robić. Ale czy nimfy czy amniopunkcje to nie wiem. Ale chyba prędzej amniopunkcje żeby mieć 100% pewności wiem że bardziej inwazyjne badanie ale chyba bym wolała mieć pewność

ja nawet nie wiem czy robić prenatalne, zobaczę jak to tu działa [emoji28] mąż dzis dzwonił żeby umówić wizytę na środę, to mu powiedzieli, że rejestracja na przyszły tydzień zaczyna się dziś wieczorem i proszą dzwonić jutro [emoji2955]
będę już wtedy chyba rowno 10+0 albo 10+1 także nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego małego człowieczka [emoji3059] może uda się online zarejestrować

Ja znowu myślę, żeby zrobić pappa wcześniej, żeby zobaczyć jak wyjdzie, czy bardzo źle. Jeśli tak, to wteyd może zdecyduje się na Nifty albo sanco jeszcze przed prenatalnymi
No to też jest jakiś pomysł. Najgorzej jak człowiek zacznie zbyt dużo myśleć

Jak wyjdzie coś nie tak w prenatalnych to będę robić. Ale czy nimfy czy amniopunkcje to nie wiem. Ale chyba prędzej amniopunkcje żeby mieć 100% pewności wiem że bardziej inwazyjne badanie ale chyba bym wolała mieć pewność
No najlepiej wiedzieć na 100% żeby się już nie stresować. Znam sytuację że NIFTY wyszło prawidłowe a urodziło się bardzo chore dziecko

reklama
Do góry