Który to tydzień?Dojechałam na Mazury dziewczyny bez większych niespodzianek i rewolucji żołądkowych hehe. Ale teraz się zmartwiłam, bo rano miałam na wkładce delikatne plamki kawa z mlekiem. Wczoraj trochę pochodziliśmy i zastanawiam się czy to od tego czy coś się dzieje? Biorę luteinę 2 razy dziennie... Trochę się martwię.
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
7+1 dokładnie. Dzwoniłam do lekarza mam wziąć 4 tabl duphastonu na raz i odpoczywać dziś.Który tydzień?
Ja_niagara
Fanka BB :)
Pewnie za dużo się nachodziłaś wczoraj, poleż, odpocznij i się nie stresuj, będzie dobrze7+1 dokładnie. Dzwoniłam do lekarza mam wziąć 4 tabl duphastonu na raz i odpoczywać dziś.
Mój lekarz mówił, jak ja plamiłam, że dopóki nie ma żywej krwi to się nie przejmować tylko oczywiście zwolnić tempo i dbać o siebie
U
Gość
Ok, to póki co się nie stresuje, wzięłam tą dawkę duphastonu jak kazał i poleżę kilka godzin. Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy, bo się zestresowałam
Haha ja jak nad tym rozmyślam to chce około 7 miesiąca jeśli wszystko będzie w porządku i będę się dobrze czuła praca raczej spokojna, bardziej siedząca. To tylko moje plany, przebiłam wszystkich?o kurczaki to ja w planach dopiero w 6 miesiącu chcialam iść na zwolnienie czy to już pracoholizm?
Praca na czas określony, więc pewnie nie będę miała powrotu tam już co trochę mnie też stresuje przyszłościowo...
U
Gość
Odczuwacie jakby taki palący ból w dole brzucha? Nie jest on mocny. Po prostu go tak czuć. Ja dziś tak. Do tego delikatne plamienie kawa z mlekiem. Jestem zestresowana. Leżę i odpoczywam
Gosiaslomka85
Hej, bóle jakieś są ale plamienia sa zwykle do obserwacji. W tym tyg to moze implantacyjne jeszcze plamienia. Bierzesz progesteron i to na razie wszystko co mozesz. Nie martw sie, obserwuj, jesli brzuch bedzie twardy, skurcze beda to jesli jesteście blisko duzego miasta to kazfy polozniczy szpital ma ostry dyżur. Trzymaj sie.Odczuwacie jakby taki palący ból w dole brzucha? Nie jest on mocny. Po prostu go tak czuć. Ja dziś tak. Do tego delikatne plamienie kawa z mlekiem. Jestem zestresowana. Leżę i odpoczywam
_white_wall
plamienie implantacyjne występuje przy zagnieżdżaniu się zarodka w macicy, najczęściej występują w okolicy planowanej miesiączki, 8tydz to nie czas na plamienie implantacyjne [emoji2296]
a co do bólu to też miewam taki
a co do bólu to też miewam taki
Hej, bóle jakieś są ale plamienia sa zwykle do obserwacji. W tym tyg to moze implantacyjne jeszcze plamienia. Bierzesz progesteron i to na razie wszystko co mozesz. Nie martw sie, obserwuj, jesli brzuch bedzie twardy, skurcze beda to jesli jesteście blisko duzego miasta to kazfy polozniczy szpital ma ostry dyżur. Trzymaj sie.
U
Gość
No nic, będę obserwować. A któraś z Was miała takie delikatne plamienia kawa z mlekiem?
reklama