reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Dzięki dziewczyny że pytacie. Bywa różnie... Staram się odganiać myśli że w ogóle byłam w tej ciąży bo od razu się rozklejam. Wczoraj wróciłam już do pracy więc czas jakoś leci. Fizycznie czuje jeszcze skurcze, pomagam sobie tabletkami przeciwbolowymi. Rok temu po łyżeczkowaniu nie miałam żadnych boli i tylko plamiłam na brazowo. Teraz mam taką jasną krew ale myślę że to wszystko w granicach normy 😔 czytam wątek o poronieniach nawykowych, szukam badań jakie mogłabym jeszcze zrobić bo boje się że nigdy nam się nie uda. Bardzo ciężko myśleć mi teraz pozytywnie. Do Wad mówiąc szczerze w ogóle nie zaglądam bo czytanie o objawach i wizytach chyba rozerwałoby mi serce 😓 mam nadzieję że nie macie mi za złe. Kiedyś pewnie jak będę już czuć się na siłach to podglądne co tam pisałyście
Tule Cię mocno! Masz rację, pobyt tutaj nie będzie Ci służył, a psychika w tym wszystkim jest bardzo ważna 😔 będę trzymać kciuki by następna ciąża była odnoszona i zdrowa, ściskam jeszcze raz ❤️

reklama
Dzięki dziewczyny że pytacie. Bywa różnie... Staram się odganiać myśli że w ogóle byłam w tej ciąży bo od razu się rozklejam. Wczoraj wróciłam już do pracy więc czas jakoś leci. Fizycznie czuje jeszcze skurcze, pomagam sobie tabletkami przeciwbolowymi. Rok temu po łyżeczkowaniu nie miałam żadnych boli i tylko plamiłam na brazowo. Teraz mam taką jasną krew ale myślę że to wszystko w granicach normy 😔 czytam wątek o poronieniach nawykowych, szukam badań jakie mogłabym jeszcze zrobić bo boje się że nigdy nam się nie uda. Bardzo ciężko myśleć mi teraz pozytywnie. Do Wad mówiąc szczerze w ogóle nie zaglądam bo czytanie o objawach i wizytach chyba rozerwałoby mi serce 😓 mam nadzieję że nie macie mi za złe. Kiedyś pewnie jak będę już czuć się na siłach to podglądne co tam pisałyście
Kochana, to zrozumiałe, że nie chcesz do nas zaglądać, trzymaj się i nie poddawaj! Ja bardzo mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki 🤞🏻🤞🏻 Będziemy czekać na wieści od Ciebie, ze wreszcie się udało ❤️

Trzymaj się koleżanko. Wierzę że jeszcze się uda z pozytywnym zakończeniem.

To twoje trzecie jak dobrze pamietam?
U Mnie najmłodsze 3 lata w pazdzierniku więc na chwile obecna najważniejsze by mały wywędrował do swojego pokoju [emoji1]

Edit. Przypomnialo mi sie ze drugie
Moje drugie będzie
U mnie też taka różnica. Synek z lipca 2020 a drugie będzie z lutego :)
Planowane? U nas teoretycznie planowane, bo żadnej antykoncepcji nie stosowaliśmy, ale myślałam że uda się trochę później bliżej roczku małego tzn wrzesień październik a tu już [emoji2]

Łoooo jeny sory ze tak późno . Ale jeszcze mi jakaś młoda dziunia zarysowała auto . Wracam z badania a tam parkingowy i jeszcze jedna Pani pilnowały jakiejś 20 łatki koło mojego auta która chciała uciec 🤷🏼‍♀️. Oczywiście wezwałam policję 🙃 a na te usługę się chwile czeka 🤣 a potem byłam na bojach u przyjaciółki ❤️- która tez dziś dopiero poinformowałam .
moje bejbi to już mały człowieczek 🥰 ma 2,5 cm 😍 machał do mamuni rączka i nóżkami ❤️ Serduszko mocno bije 😍 prawie 180 - lekarka mówi ze wszystko w jak najlepszym porządku ❤️. Piekne uczucie ❤️.

Załączniki

• 93AD14E7-106F-45A4-8C52-5EEAAFAF51FF.jpeg
    93AD14E7-106F-45A4-8C52-5EEAAFAF51FF.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 106
cudowne wieści [emoji847][emoji173]
moje bejbi to już mały człowieczek [emoji3059 pisze:
ma 2,5 cm [emoji7] machał do mamuni rączka i nóżkami [emoji173]️ Serduszko mocno bije [emoji7] prawie 180 - lekarka mówi ze wszystko w jak najlepszym porządku [emoji173]️. Piekne uczucie [emoji173]️.

Łoooo jeny sory ze tak późno . Ale jeszcze mi jakaś młoda dziunia zarysowała auto . Wracam z badania a tam parkingowy i jeszcze jedna Pani pilnowały jakiejś 20 łatki koło mojego auta która chciała uciec 🤷🏼‍♀️. Oczywiście wezwałam policję 🙃 a na te usługę się chwile czeka 🤣 a potem byłam na bojach u przyjaciółki ❤️- która tez dziś dopiero poinformowałam .
moje bejbi to już mały człowieczek 🥰 ma 2,5 cm 😍 machał do mamuni rączka i nóżkami ❤️ Serduszko mocno bije 😍 prawie 180 - lekarka mówi ze wszystko w jak najlepszym porządku ❤️. Piekne uczucie ❤️.
No pięknie i jaki już duży 🥰

Byłam na wizycie, lekarz super delikatnie mnie zbadał, pobrał cytologie i przy okazji zdiagnozował nadżerkę której nie wykrył lekarz prywatnie
Mówił ze Przez nią mogę mieć delikatne krwawienia, ale to nic groźnego
Serduszko bije 😍a to moje 1,5 cm szczęścia 🥰

Załączniki

• 829b2880-3dcd-4c40-b0dc-cd0d7129f93c.jpg
    829b2880-3dcd-4c40-b0dc-cd0d7129f93c.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Moje drugie będziePlanowane? U nas teoretycznie planowane, bo żadnej antykoncepcji nie stosowaliśmy, ale myślałam że uda się trochę później bliżej roczku małego tzn wrzesień październik a tu już [emoji2]
Planowane :) chcieliśmy najlepiej rok po roku, ale karmiłam piersią i nie miałam w ogóle ani okresu ani owulacji więc odstawiłam synka jak miał 9 miesięcy i od razu się udało 😁 teraz zbey tylko wszystko dobrze było to potem będziemy się martwić jak ogarniemy dwoje gówniaczków 🤣🤣🤣🙈🙈🙈

Do góry