Zazdroszczę.Ja też miałam ten bigos w głowie i przed oczami, koleżanka prowadzi bar i zadzwoniłam czy ma bigos i mówi mam na to ja - jestem za 5 min. Zjadłam w mgnieniu oka był pyszniutki
reklama
Butterfly.
Fanka BB :)
nigdy takiego nie miałam a 3tyg temu była 0.03 może to od ciąży tak wzrosła ale leki biorę już nie wiem sama o co chodzi staram się być dobrej myśli bo już się stresujeMi lekarka internistka mówiła, że w ciąży niedoczynność fizjologiczna, ale ten twój wynik to chyba za wysoki.
Gosiaslomka85
Sprawdzam suwaczek czy dziala
Gosiaslomka85
Gosiaslomka85
Jeszcze nie wiem jak zrobić by bylo widoczne pod kazdym postem
Coffe18
Leczylas tarczyce już wcześniej ? Najlepiej skonsultować się szybciutko z endo . Tarczyca lubi szaleć w ciąży ale ten wynik jest zdecydowanie za wysoki .Dziewczyny już myślałam że bedzie okej zrobiłam tsh a tutaj 6,21 miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .
FitMum
Musisz wejść w swoj profil i w sygnturze wkleic link jak dobrze pamiętamJeszcze nie wiem jak zrobić by bylo widoczne pod kazdym postem
Butterfly.
Tak biorę leki od zawsze albo coś źle zbadali już nie wiem co mam zrobićLeczylas tarczyce już wcześniej ? Najlepiej skonsultować się szybciutko z endo . Tarczyca lubi szaleć w ciąży ale ten wynik jest zdecydowanie za wysoki .
reklama
Teraz koleżanka podzieli się tajemna wiedzą jak dodać suwak