reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Byłam na wizycie, lekarz super delikatnie mnie zbadał, pobrał cytologie i przy okazji zdiagnozował nadżerkę której nie wykrył lekarz prywatnie
Mówił ze Przez nią mogę mieć delikatne krwawienia, ale to nic groźnego
Serduszko bije 😍a to moje 1,5 cm szczęścia 🥰
Super, dobrze ze poszłaś, przynajmniej widziałaś maleństwo 🥰

Moje drugie będziePlanowane? U nas teoretycznie planowane, bo żadnej antykoncepcji nie stosowaliśmy, ale myślałam że uda się trochę później bliżej roczku małego tzn wrzesień październik a tu już [emoji2]
Heh u nas też tak miało być ze bliżej roczku chciałam zajść w ciążę 😊 ale lepiej wcześniej niż wcale 😊

Dziewczyny już myślałam że bedzie okej zrobiłam tsh a tutaj 6,21 😢😢 miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku 🙈 jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .

Owoce też jem, ale też jem lody wodne, po nich mi jakby ciut lepiej.
Nadal mam w głowie jednak ten bigos... 😱😂
Ja też miałam ten bigos w głowie i przed oczami, koleżanka prowadzi bar i zadzwoniłam czy ma bigos i mówi mam na to ja - jestem za 5 min. 😁 Zjadłam w mgnieniu oka był pyszniutki 😏

Dziewczyny już myślałam że bedzie okej zrobiłam tsh a tutaj 6,21 😢😢 miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku 🙈 jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .
Kurcze nie miałam aż tak dużego wyniku ale koleżanka miała ponad 5. Dostała eutyrox i wszystko jest ok. Ja też biorę eutyrox i za tydzień idę zobaczyć czy spadło. Nie martw sie tylko może dzwoń do lekarza

Kurcze nie miałam aż tak dużego wyniku ale koleżanka miała ponad 5. Dostała eutyrox i wszystko jest ok. Ja też biorę eutyrox i za tydzień idę zobaczyć czy spadło. Nie martw sie tylko może dzwoń do lekarza
mój lekarz dopiero wraca 12.07 🙈 jutro będę u gin mam nadzieje że będzie wszystko dobrze nie wytrzymam drugi raz tego samego 🙈 długie oczekiwania na wizyty u nas u endo

reklama
Mi lekarka internistka mówiła, że w ciąży niedoczynność fizjologiczna, ale ten twój wynik to chyba za wysoki.

Do góry