reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Byłam na wizycie, lekarz super delikatnie mnie zbadał, pobrał cytologie i przy okazji zdiagnozował nadżerkę której nie wykrył lekarz prywatnie
Mówił ze Przez nią mogę mieć delikatne krwawienia, ale to nic groźnego
Serduszko bije 😍a to moje 1,5 cm szczęścia 🥰
Super, dobrze ze poszłaś, przynajmniej widziałaś maleństwo 🥰

Moje drugie będziePlanowane? U nas teoretycznie planowane, bo żadnej antykoncepcji nie stosowaliśmy, ale myślałam że uda się trochę później bliżej roczku małego tzn wrzesień październik a tu już [emoji2]
Heh u nas też tak miało być ze bliżej roczku chciałam zajść w ciążę 😊 ale lepiej wcześniej niż wcale 😊

Dziewczyny już myślałam że bedzie okej zrobiłam tsh a tutaj 6,21 😢😢 miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku 🙈 jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .

Owoce też jem, ale też jem lody wodne, po nich mi jakby ciut lepiej.
Nadal mam w głowie jednak ten bigos... 😱😂
Ja też miałam ten bigos w głowie i przed oczami, koleżanka prowadzi bar i zadzwoniłam czy ma bigos i mówi mam na to ja - jestem za 5 min. 😁 Zjadłam w mgnieniu oka był pyszniutki 😏

Dziewczyny już myślałam że bedzie okej zrobiłam tsh a tutaj 6,21 😢😢 miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku 🙈 jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .
Kurcze nie miałam aż tak dużego wyniku ale koleżanka miała ponad 5. Dostała eutyrox i wszystko jest ok. Ja też biorę eutyrox i za tydzień idę zobaczyć czy spadło. Nie martw sie tylko może dzwoń do lekarza

Kurcze nie miałam aż tak dużego wyniku ale koleżanka miała ponad 5. Dostała eutyrox i wszystko jest ok. Ja też biorę eutyrox i za tydzień idę zobaczyć czy spadło. Nie martw sie tylko może dzwoń do lekarza
mój lekarz dopiero wraca 12.07 🙈 jutro będę u gin mam nadzieje że będzie wszystko dobrze nie wytrzymam drugi raz tego samego 🙈 długie oczekiwania na wizyty u nas u endo

reklama
Mi lekarka internistka mówiła, że w ciąży niedoczynność fizjologiczna, ale ten twój wynik to chyba za wysoki.

Do góry