reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Moja córka ma prawie 10 miesiacy i teraz zrobiła się taka Buczka mała wiecznie buczy a była bardzo wesołym dzieckiem ale może minie jej to. Ona od 3m życia chodzi spać o 19 i wstaje koło 7. Pamiętam tylko 2 imprezy ok 2 godzinne w nocy a tak to bardzo rzadko się budzi.
Ladnie spi:)
U mojego ten placz o byle Co tak na maxa zaczal Sie po 2 roku bo tak kochany smieszek na okrągło .. A najlepszy byl Etap ze swiatlami ( przechodziłam z kazdym haha)...
Raz stoimy i mowie. Wcisnij aby bylo. Zielone.. A on nic stoi.. Misiek wciskaj.. Stoi.. No to wcisnelam, zapalilo sie zielone a on wkurzony ze ja wcisnelam i nie chcial isc🤣 i tak stalismy bo uwierzcie mi.. One maja duzo sily😄.. Auta Stoja az do nastepnego czerwonego gdzie wcisnal sam i wtedy poszedł 😄 matka chciała pospieszyc to ma

Z dzieciakami czasem takie akcje ze czlek boki zrywa

Teraz już jest ok i nawet jak ktos Wcisnie i sie pali to mu wystarczy ze po prostu wcisnie😄 ale gad naly slucha sie kiedy chce

Lece do pracy
Jestem w lepszym humorze gdyz istnieje duze. Prawdopodobieństwo ze polecimy do Pl😍

reklama
Ladnie spi:)
U mojego ten placz o byle Co tak na maxa zaczal Sie po 2 roku bo tak kochany smieszek na okrągło .. A najlepszy byl Etap ze swiatlami ( przechodziłam z kazdym haha)...
Raz stoimy i mowie. Wcisnij aby bylo. Zielone.. A on nic stoi.. Misiek wciskaj.. Stoi.. No to wcisnelam, zapalilo sie zielone a on wkurzony ze ja wcisnelam i nie chcial isc🤣 i tak stalismy bo uwierzcie mi.. One maja duzo sily😄.. Auta Stoja az do nastepnego czerwonego gdzie wcisnal sam i wtedy poszedł 😄 matka chciała pospieszyc to ma

Z dzieciakami czasem takie akcje ze czlek boki zrywa

Teraz już jest ok i nawet jak ktos Wcisnie i sie pali to mu wystarczy ze po prostu wcisnie😄 ale gad naly slucha sie kiedy chce

Lece do pracy
Jestem w lepszym humorze gdyz istnieje duze. Prawdopodobieństwo ze polecimy do Pl😍
O super 😊 często przylalatujesz do pl?
To dobrze że u nas nie ma takich przejść tylko bez świateł 😂 dzieci mają dziwne pomysły i bujna wyobraźnię

Ja dziś po USG [emoji846] mamy 17,5 mm szczęścia [emoji4]
@Lusia04 zmienisz datę porodu na 6 lutego? To już termin którego mam się trzymać do końca ciąży [emoji6]
ale super, już się nie mogę doczekać swojej wizyty, żeby podejrzeć dzidziolka 🥰

Smaka dzisiaj narobiłyście tymi zdjęciami 🙈 Ja dzieciakom na kolacje machnęłam placki jogurtowe z truskawkami (w ogóle jakoś siły mi wróciły 😁), chyba smakowały bo zniknęły nim się obejrzałam o zdjęciu już nie wspominając 😅

do dziewczyn na moim etapie (9t1d) czy też czasem macie takie bole podbrzusza jakby na okres? bo tak właśnie siedzę i zaczął troszkę boleć i ja głupia myślę sobie o chyba okres się zbliża [emoji1787] chwilowe zaćmienie umysłu

widzę, że część z was nadal gotuje i je na co ma ochotę, a my od 3 tygodni albo zamawiamy, albo prosimy teściową żeby ugotowałam dodatkowe dwie porcje [emoji28] powiem wam, że zapach gotowanych potraw strasznie mnie odrzuca, jedzenie zresztą też
dziś sukces, udało mi się nie wymiotować [emoji28]

staram się pić wodę, ale tak jak przed ciążą 3l dziennie to czasem było za mało, tak teraz czasem ledwo półtora litra wcisnę [emoji102] chciałam umówić wizytę, ale na stronie był tylko kalendarz na ten tydzień,, spróbuję w piątek (albo weekend) mam nadzieję, że uda się tak żeby mąż miał wolne i mógł iść ze mną [emoji3059]

Ja tez z moją dwójką zazwyczaj sama walczę, bo mój jest kierowcą i często wyjeżdża w niedzielę a wraca w piątek a teraz jeszcze dojdzie bobo 🙈 jakoś dam radę, będzie więcej szczęścia do kochania 🤗

Znowu spełniałam dziś moje zachcianki 🤭
Zobacz załącznik 1288825Zobacz załącznik 1288826
Mi też się wczoraj bigosu za chcialo 🤣 robiłam popołudniu a zjadłam przed 21 bo stwierdziłam że nie wytrzymam do rana 😆

Załączniki

• c73da931-5602-4db9-8402-2360621629d7.jpg
    c73da931-5602-4db9-8402-2360621629d7.jpg
    102,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry